Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – DEW DROP
-10%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – DEW DROP

5KSM2CB5TDD

5 års garanti

Temperaturresistent keramikblandeskål i farven Dew Drop til mellemstore køkkenmaskiner med vippehove...

kr. 972,00kr. 1.080,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Kitchenaid blandeskål i Dew Drop

Denne skål er inspireret af den friske, kølige luft fra dagens tidlige timer, og den er både en fryd for øjet og robust og praktisk. Opgradér din køkkenmaskine, og lad dens mælkeagtige jade-nuancer inspirere dig til at skabe.

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Keramikskål er et frisk pust

Tilbehørssættet KitchenAid keramisk skål i Dew Drop 5KSM2CB5TDD er en tekstureret skål, der afgiver en stemning af optimisme og fornyelse. Den er så hårdfør, som man kan ønske sig med en praktisk hældetud og håndtag. Kombiner den med din mixer, og stil den derefter ind i køleskabet eller ovnen, mens du bevæger dig problemfrit fra den ene opgave til den anden.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-in-the-oven

Varm til kold: Håndterer alle temperaturer

Denne lille skønhed, der er skabt til at præstere under alle forhold, leverer varerne. Denne keramikskål kan håndtere mange temperaturer, fra varmen i ovnen eller mikrobølgeovnen til fryserens kulde. Blødgør smør, temperer chokolade eller frys is, og kom derefter skålen i opvaskemaskinen, og giv den en nem rengøring.

Accessories-ceramic-mixing-bow-dew-drop-pistachio-mixer-with-bowl-in-the-kitchen-5-years-guarantee

Stærk, titaniumforstærket keramik

Dew Drop-skålen er fremstillet af titaniumforstærket keramik og er så robust, at den holder i mange år og leveres med en imponerende 5 års garanti mod skår. Så du behøver ikke at bekymre dig om skår, revner, krakelering eller misfarvning. Den er heller ikke porøs, så den holder ikke på stærke lugte, afsmag eller bakterier fra mad.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-onyx-black-mixer-with-bowl-mixng-cream

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l eller 4,8 l

Giv din køkkenmaskine med vippehoved på 4,3 eller 4,8 l den bløde, sofistikerede makeover, den fortjener. Denne nye keramikskål kan rumme hele 4,7 l og er designet til at passe perfekt til vores køkkenmaskiner med vippehoved. Den mellemstore størrelse er ideel til eksperimenter med nye opskrifter og piskning af små til store blandinger. Kom bare, prøv noget nyt.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-dew-drop-pouring-spout-close-up

Minimer dryp med hældetuden

Nu kan du overføre dine deje og blandinger fra skål til fad uden at spilde en dråbe! Dew Drop-skålens praktiske håndtag og perfekte hældetud tager rodet ud af ligningen. Aldrig mere et oversprøjtet køkkenbord eller et klæbrigt køkken. Og vupti!

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?