Skip the navigation
-15%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – MERINGUE

5KSM2CB5MR

5 års garanti

Temperaturresistent keramikblandeskål i farven Meringue til mellemstore køkkenmaskiner med vippehove...

kr. 918,00kr. 1.080,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Meringue KitchenAid hvid keramikblandeskål

Du kan beundre denne alsidige skåls flotte marengs-inspirerede tekstur. Den er fremstillet af hvidglaseret keramik med et mat ydre.

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

En organisk tekstureret skål til dit køkken

Giv din køkkenmaskine et frisk nyt design med denne KitchenAid Meringue-skål (5KSM2CB5MR), der er inspireret af toppen i en marengs. Denne teksturerede skål har et mat ydre og kan modstå forskellige temperaturer, så du kan fryse den eller putte den i mikrobølgeovnen eller ovnen.(1)

Meringue bowl in oven

Temperaturbestandig til alle typer opskrifter

Denne holdbare KitchenAid-blandeskål er temperaturbestandig, hvilket vil sige, at den er fremstillet, så den kan komme i din ovn, mikrobølgeovn og fryser. Uanset om du blødgør smør, tempererer chokolade til den store guldmedalje eller fryser is, kan du opvarme og afkøle ingredienserne til perfektion i én og samme skål. Den tåler også opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen til en leg.

 Meringue with warranty

Stærk, titaniumforstærket keramik

KitchenAids keramikblandeskåle er fremstillet af kraftfuld titaniumforstærket keramik og er robuste og pålidelige. Skålene er ikke porøse og absorberer ikke lugt, bakterier eller smagsstoffer fra maden. Med 5 års garanti mod afskalning er der ingen grund til at bekymre sig om krakelering, afskalning, misfarvning eller revner. Uanset om du slår en dej op, laver marengs eller tilbereder pulled pork, kan disse skåle klare det.

Meringue bowl lifestyle

Et uimodståeligt design til din køkkenmaskine

Giv din KitchenAid-køkkenmaskine et blødt, organisk design med denne teksturerede Meringue-blandeskål. Denne KitchenAid-skål i rustfrit stål kan rumme hele 4,7 l og er designet til at passe perfekt til vores 4,5, 4,7 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved. Dens mellemstore størrelse er ideel til omrøring af små til store blandinger. Hvad står øverst på menuen?

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser

Op til 240 °C