Skip the navigation
-15%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – BARE TREES

5KSM2CB5BL

5 års garanti

Temperaturresistent keramikblandeskål i farven Bare Trees til mellemstore køkkenmaskiner med vippeho...

kr. 918,00kr. 1.080,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

En keramikskål med et beroligende vinterdesign, der får naturen med indenfor. Denne hårdføre skål har med sit bladmønster en naturlig skønhed og en hvid glasering (1).

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Tag naturen med ind i køkkenet

Pift din køkkenmaskine op med denne smukke KitchenAid Bare Trees-skål (5KSM2CB5BL). Keramikskålen er udsmykket med et tekstureret bladmønster og har en reaktiv hvid glasering, der betyder, at hver enkelt skål er unik på grund af de variationer, der opstår under den keramiske brændingsproces (1). Vores titaniumforstærkede keramikskåle kan modstå varme og frysende kulde (2).

bare trees oven

Temperaturbestandig til alle typer opskrifter

Denne holdbare KitchenAid-blandeskål er temperaturbestandig, hvilket vil sige, at den er fremstillet, så den kan komme i din ovn, mikrobølgeovn og fryser. Uanset om du blødgør smør, tempererer chokolade til den store guldmedalje eller fryser is, kan du opvarme og afkøle ingredienserne til perfektion i én og samme skål. Eftersom den tåler opvaskemaskine, bliver rengøringen let som ingenting.

bare trees guarantee

Stærk, titaniumforstærket keramik

KitchenAids keramikblandeskåle er fremstillet af holdbart titaniumforstærket keramik og er kraftfulde og pålidelige. Skålene er solide, ikke porøse og absorberer ikke lugt, smagsstoffer eller bakterier fra maden. Med 5 års garanti mod afskalning er der ingen grund til at bekymre sig om afskalning, revner, krakelering eller misfarvning. Uanset om du slår en dej op, laver marengs eller tilbereder pulled pork, kan denne skål klare det hele.

bare trees zoom

Den perfekte ledsager til 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved

Giv din 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved en sofistikeret makeover. Denne keramikskål er hvidglaseret og udsmykket med vinterens nøgne træer. Keramikskålen kan rumme hele 4,7 l og er designet til at passe perfekt til vores køkkenmaskiner med vippehoved. Den mellemstore størrelse er ideel til eksperimenter med nye opskrifter og piskning af små til store blandinger. Kom bare, prøv noget nyt.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelse
 1. Farven på den reaktive glasering varierer fra skål til skål på grund af den keramiske brændingsproces. Ingen af skålene vil være helt ens. Farven kan variere fra de digitale billeder.

 2. Op til 240°C