Skip the navigation
-15%

FLADPISKER MED FLEKSIBEL KANT TIL MELLEMSTORE KØKKENMASKINER

5KFE5T

2 års garanti

Fladpisker med silikonekant til blanding og skrabning til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved.

kr. 459,00kr. 540,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Piskeriset, der er din fleksible ven

Dette smarte piskeris (5KFE5T) passer til vores 4,3 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved og kan bruges til at folde, blande, mose, piske og lave creme. Den ene side er fremstillet i fleksibel silikone, så der blandes samtidig med, at skålen skrabes. Praktisk, hvis du arbejder med klæbrige blandinger.

Belagt metal med silikonekant

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Tåler opvaskemaskine

Fladpiskeren med fleksibel kant er simpelthen så lækker

KitchenAid-fladpiskeren med fleksibel kant har en blande-og-skrabe-effekt, der er nyttig til alle former for opgaver. Ideel til klæbrige kager og småkager, men lige så fantastisk til kødboller og hurtig, håndfri rivning af langtidstilberedt kyllinge- eller oksekød.

Accessories Mixer-Parts-Flex-Edge-Beater mixing cake filling

Slut med at skulle stoppe for at skrabe

Ikke alene er dette piskeris (fladpiskeren) perfekt til alle typer mad, f.eks. kager, glasur, småkager og kartoffelmos – prikken over i'et er den geniale, fleksible kant. Den bøjelige silikoneside på KitchenAid-fladpiskeren med fleksibel kant giver hurtigere blanding, fordi du ikke behøver stoppe og bruge en spatel til at skrabe indholdet ned i skålen. Se dét er smart.

Accessories Mixer-Parts-Flex-Edge-Beater with 4.8L mixer

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved

Dette KitchenAid-piskeris med fleksibel kant er designet, så det passer til din 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved. Når det er monteret, vil du opdage, at det er perfekt til at skrabe hver eneste lille smule mad ned fra siden af skålen. Intet går til spilde, og skålen er nem at gøre ren. Dette piskeris er perfekt til alle former for køkkenopgaver, især når du arbejder med klæbrige ingredienser som honning eller sirup.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?