Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Standard tilbehør>PISKERIS TIL MELLEMSTORE KØKKENNMASKINER MED VIPPEHOVED – RUSTFRIT STÅL
-10%

PISKERIS TIL MELLEMSTORE KØKKENNMASKINER MED VIPPEHOVED – RUSTFRIT STÅL

5KSM5THWWSS

2 års garanti

Piskeris i rustfrit stål til lette og luftige resultater. Til mellemstore køkkenmaskiner.

kr. 621,00kr. 690,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Lettere end luft

Piskeriset i rustfrit stål er det ultimative piskeris til din køkkenmaskine med vippehoved. Gør piskning og lufttilsætning nemt i mange år fremover.

Holdbart rustfrit stål

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Piskeris med 6 tråde

Tåler opvaskemaskine

Fra luftig marengs til silkebløde saucer

Uanset om du laver fløjsblød creme, en glat, hjemmelavet mayonnaise eller en soufflédej, er dette førsteklasses piskeris i rustfrit stål med tråde (5KSM5THWWSS) til din 4,3, 4,7 eller 4,8 l køkkenmaskine fra KitchenAid et must. Piskeriset arbejder ubesværet luft ind i dine ingredienser, så du får lette og lækre blandinger og mad.

Accessories-stainless-steel-whisk-onyx-black-mixer-with-whisk-making-cake

Et piskeris, der er designet til at stå distancen

Piskeriset er fremstillet udelukkende af rustfrit stål og er designet til at give fantastiske resultater, opskrift efter opskrift. Da det er rustfrit stål, vil piskeriset ikke ruste, men det vil blive ved med at se så godt ud, som det gør nu, i årevis. Piskeriset tåler også opvaskemaskine, hvilket betyder, at det er slut med at rengøre det fra besværlige vinkler med hånden, når du er færdig med at lave noget lækkert. Du skal bare lægge piskeriset i opvaskemaskinen, og det bliver pletfrit og klar til at blive brugt til madlavning igen.

Accessories-stainless-steel-whisk-pistachio-mixer-with-whisk-close-up-mixing-cream

Lav flødeskum uden det hårde arbejde

Det bliver så let som ingenting at piske æggehvider og fløde og emulgere vinaigrette i hånden. Lad din køkkenmaskine tage sig af den vanskelige del, så du får lækre blandinger uden at få ondt i armen. Det er designet til at passe til din KitchenAid 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved, og det er et vigtigt køkkentilbehør.

Accessories-stainless-steel-whisk-almond-cream-mixer-with-whisk-close-up

Seks tråde giver silkebløde resultater

De 6 robuste tråde på dette piskeris i rustfrit stål fra KitchenAid er vinklet, så du hurtigt og effektivt kan piske luft ind i dine ingredienser. Uanset om du er på udkig efter små bobler til en luftig pandekagedej, bløde toppe til flødeskum eller stive toppe til en citronmarengstærte, vil dine resultater blive perfekte hver gang.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?