Skip the navigation
-15%

DEJMIXER TIL MELLEMSTORE KØKKENMASKINER MED VIPPEHOVED

5KSMPB5W

2 års garanti

Dejmixeren med hvid aluminiumsbelægning giver ensartet, let butterdej og meget mere. Til mellemstore...

kr. 459,00kr. 540,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    100 % sikker betaling

  • Checked

    14 dages gratis returnering

En dejmixer til de spirende konditorer

Hjemmelavet bagværk kan være en udfordrende opgave. KitchenAid-dejmixeren (5KSMPB5W) gør det hårde arbejde for dig, så du får ensartede, luftige kager. Men det er ikke det eneste – den er også ideel til at mose eller rive bløde grøntsager og frugter med.

Aluminium med non-stick-belægning

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Vandrette stænger til at skære smør

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

KitchenAids dejmixertilbehør 5KSMPB5W vil få dig til at lave butterdej som en bagermester. Det er tid til at tage en bid af den tærte.

Lær kunsten at lave butterdej

Det er det værktøj, du har ventet på, og som fjerner det hårde arbejde og besværet ved butterdej. Tilføj koldt smør i tern, og få den helt rigtige smag og konsistens.

Din genvej til perfekt mørdej

Kage, du kan være stolt af, er inden for rækkevidde. Du får den karakteristiske flagede struktur hver gang, du bager tærter, kiks, empanadas... og meget mere. Den er også en megagod til at mase og rive og kan buges til alle slags grøntsager og pulled kød samt lækre og grove dip.

Accessories-pastry-beater-empire-red-mixer-with-beater-mixing-dough

Dejmixeren, der aldrig svigter

Den hårdtarbejdende KitchenAid-dejmixer er din trofaste bagemakker. Den er fremstillet af emaljebelagt aluminium, som er robust og leverer varen igen og igen. Den nedbryder hurtigt og effektivt koldt smør, før det får mulighed for at smelte, og gør kort proces med at rive og mose kød eller bløde grøntsager og frugter.

Accessories-pastry-beater-almond-cream-mixer-with-beater-mixing-next-to-woman-in-the-kitchen

Designet til din køkkenmaskine med vippehoved

Dejmixeren i hvid emalje er designet til vores 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved. Når du begynder at bruge den, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at lave butterdej i dit eget køkken i stedet for at købe det i butikken. Du skal bare klikke den på plads, så er du klar til selvsikkert at gå i lag med alle typer mad.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-with-beater-in-the-kitchen

Hvorfor er den stribet? Det hele ligger i knivene

Det er en kunst at lave bagværk derhjemme. Nøglen er de små stykker af koldt smør, der er blandet jævnt gennem dejen, som giver dig de sprøde flager og adskilte lag, du sigter efter.

 

Du kan bruge en manuel dejmixer, men KitchenAid-dejmixeren

klarer det hele for dig på få sekunder. De vandrette stænger skærer koldt smør i uden at overblande eller opvarme det – så er der hjemmelavet mørdej uden besvær.

Accessories-pastry-beater-silver-mixer-with-beater-shreding-meat

Den kan også mose og rive

KitchenAid-dejmixeren kan meget mere end at lave dej. Den eliminerer ikke bare stress, når der skal laves bagværk fra bunden, den er også perfekt til at mose og rive. Saftigt, mørt kød er lækkert i masser af opskrifter, lige fra den klassiske kyllingesandwich til en burrito med pulled pork. Og mos behøver ikke bare at være kogte kartofler, prøv med sød kartoffel eller mos af kogt eller blød frugt til desserter. Dejmixeren er klar til brug.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?