Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Standard tilbehør>DEJMIXER TIL STORE KØKKENMASKINER MED LØFTEARM – RUSTFRIT STÅL
-10%

DEJMIXER TIL STORE KØKKENMASKINER MED LØFTEARM – RUSTFRIT STÅL

5KSMPB7SS

2 års garanti

Dejmixer i rustfrit stål til let butterdej til store køkkenmaskiner med løftearm.

kr. 837,00kr. 930,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Få perfekt mørdej hver gang

Hemmeligheden bag en let mørdej er at hakke smørret i dejen. KitchenAids dejmixer 5KSMPB7SS laver lækre kager hver gang. Ikke bare det, den er også fremragende til at mose eller rive kogt kød og bløde frugter og grøntsager.

Holdbart rustfrit stål

Designet til din 6,6 og 6,9 l køkkenmaskine med løftearm

Vandrette stænger til at skære smør

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen

Det geniale KitchenAid dejmixertilbehør 5KSMPB7SS fjerner din frygt for mørdej én gang for alle. Få den flagede tærteskorpe, du har drømt om.

Lær kunsten at lave mørdej

Det er det værktøj, du har ventet på, og som fjerner det hårde arbejde og besværet ved mørdej. Den hakker det kolde smør i dejen, og holder det koldt, så du får den helt rigtige smag og konsistens. 

Dejmixeren i rustfrit stål klarer opgaven

Lav bagværk, du kan være stolt af, med din køkkenmaskine. Du får den karakteristiske flagede struktur hver gang, du bager kiks, tærter, empanadas... og meget mere. Denne dejmixer er også sej, når du skal mose og rive bløde grøntsager og "pulled" kød samt til uimodståelige, fyldige dip.

Accessories-pastry-beater-empire-red-bowl-lift-mixer-with-beater-mixing-dough

Dejmixeren er dit specialværktøj

Den dedikerede KitchenAid dejmixer i rustfrit stål svigter dig ikke. Den er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål, som er usædvanligt holdbart og leverer varen igen og igen. Den hakker effektivt koldt smør fra køleskabet, før det smelter, og får hurtigt overstået arbejdet med at rive og mose kød, grøntsager og frugt.

Accessories-pastry-beater-woman-fixing-pastry-beater-on-mixer-bowl-lift

Samarbejder med din køkkenmaskine med løftearm

Du vil elske KitchenAids dejmixer i rustfrit stål, som er designet til din robuste 6,6 og 6,9 l køkkenmaskine med løftearm. Når du har brugt den, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at lave mørdej derhjemme i stedet for at købe den. Du skal bare klikke den på plads, så er du klar til selvsikkert at gå i lag med alle typer mørdej.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-bowl-lift-with-beater-mixing-butter

Hvorfor striber? Det hele ligger i mixerbladene

Det er en kunst at lave mørdej. Nøglen er de små stykker af koldt smør, der er blandet jævnt i hele dejen, som giver dig de sprøde flager, du sigter efter.


Du kan bruge en manuel dejmixer eller en anden pisker, men KitchenAids dejmixer i rustfrit stål gør det effektivt på få sekunder. De vandrette stænger hakker det kolde smør i dejen uden at overblande eller opvarme det – så er der hjemmelavet mørdej uden besvær.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-bowl-lift-with-beater-shredding-meat

Men vent! Den river og moser også

Denne dejmixer er ikke kun til mørdej. Den fjerner også det hårde arbejde ved at mose og rive bløde ingredienser. Saftigt, mørt kød i trevler er lækkert i så mange opskrifter, lige fra den klassiske kyllingesandwich til en burrito med pulled pork. Og mos behøver ikke bare at være kogte kartofler, prøv med sød kartoffel eller mos af kogt eller blød frugt til desserter. God fornøjelse med at eksperimentere.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?