Skip the navigation
Start>Tilbehør til brødristere>SANDWICHHOLDER TIL BRØDRISTERE

SANDWICHHOLDER TIL BRØDRISTERE

5KTSR1

2 års garanti

Lav guddommelige ristede sandwicher hver gang med denne sandwichholder til din brødrister.

kr. 400,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Perfekte toasts hver gang

Løft din aftensnack eller brunch op på næste niveau med denne smarte sandwichholder til vores brødristere. Du kan lave toasts i cafékvalitet, lige når sulten rammer dig. Den er nem at bruge og holde ren.

Kompatibel med alle brødristere

Fremstillet i rustfrit stål

Fastgør lukkeklemmen

Håndtag med let greb

Tåler opvaskemaskine

Den lækkersultne vil elske det

Denne smarte sandwichholder 5KTSR1 kan forvandle din brødrister fra KitchenAid til en grill, der laver de lækreste toasts. Tilføj tynde skiver af dit foretrukne pålæg, ost og smørelse, og pres dem tæt sammen, så fyldet ikke ryger ud. Derefter er det blot at holde øje med din toast, til den er færdig - ristet til perfektion.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

Lav lækre toasts uden at krumme

Selv den stærkeste viljestyrke kan ikke modstå en lækker ristet sandwich, når trangen melder sig, uanset hvornår. Med denne smarte sandwichholder er det nemt at lave toasts til de lækkersultne med et minimum af krummer. Du skal bare lægge din sandwich med tyndt skåret fyld i og gøre klar til den gyldenristede lækkerbisken.


Tip: Brug ikke for meget fyld! 

sandwich-rack-with-slice-of-bread

Din nye foretrukne måde at riste sandwich på

Når du har brugt denne geniale sandwichholder, vil du aldrig mere lave toast på andre måder. Det behøver du heldigvis heller ikke, fordi den er fremstillet af holdbart rustfrit stål, der kan følge med selv de mest lækkersultne toastelskere.


Denne robuste holder er modstandsdygtig over for alle typer pletter, slag og ridser, og det praktiske isolerede håndtag gør det nemt at tage toasten ud, når den er klar til at blive spist.

Accessories-sandwich-rack-and-sandwich

Det er lige så nemt at rydde op som at spise

Hvad er bedre end en snack til den lækkersultne med et minimum af oprydning? Med denne sandwichholder presses din sandwich tæt sammen, så du undgår krummer. Så hvis der er noget, der skal gøres rent, kan du aflevere det til opvaskemaskinen, bare på øverste hylde. Konstruktionen i rustfrit stål gør den også modstandsdygtig over for pletter og lugte.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?