Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>SPIRALIZER TIL SKRÆLNING, UDKERNING OG SKÆRING

SPIRALIZER TIL SKRÆLNING, UDKERNING OG SKÆRING

5KSM1APC

2 års garanti

Spiralizer-tilbehør til alle køkkenmaskiner. Skræl, udkern og skær frugt og grønt.

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

KitchenAid-spiralizer – til en sjov, sund kost

Alle ønsker at finde nye måder at gøre deres sædvanlige rutine lidt mere farverig, spændende og nærende. Vores spiralizer gør det nemt for dig at skifte til en mere plantebaseret kost eller sænke dit indtag af kulhydrater.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Førsteklasses metalkonstruktion

2 spiralizerknive

2 snitteknive

1 skrællekniv

Knive, der tåler opvaskemaskine

Kompakt opbevaringsboks

Hvad er der i kassen?

Der er masser af nye måder at nyde frugt og grøntsager på med dette tilbehør til at udkerne, spiralskære, skrælle og skære.

Slip op til 9 mulige kombinationer løs

At lave spiraler er en skøn måde at gøre måltiderne mere interessante, skære ned på kulhydraterne og samtidig have det sjovt på. Med vores KitchenAid-spiralizertilbehør kan du lave nudler af søde kartofler, squashspaghetti eller nærende, snirklede salater. Men det stopper ikke dér – vores spiralizer udkerner, skærer og skræller, så du kan lave tærter, grøntsags- eller frugtchips, pastaretter, gryderetter, supper og meget mere.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-ice-blue-mixer-with-attachment-slicing-apple

Omdan din køkkenmaskine til en spiralizer

Hvis du er på udkig efter madinspiration og ejer en KitchenAid-køkkenmaskine, er vores spiralizertilbehør en fremragende måde at øge indsatsen, hvad angår måltider og snacks.


Den passer til alle KitchenAid-køkkenmaskiner og sættes fast på universaltilbehørsmuffen, så du kan spiralskære, skære, udkerne og skrælle dine frugter og grøntsager takket være det alsidige knivsystem med 4-i-1-funktionalitet. Med blot ét stykke tilbehør kan du tilføje et friskt, farverigt indspark til dine yndlingsopskrifter.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-sulver-mixer-with-attachment-slicing

Vælg mellem tynde eller medium spiraler

Med to forskellige spiralizerknive kan du vælge, om du vil have tynde eller medium spiraler. Den fine kniv giver dig strimler på 4 mm x 4 mm, f.eks. spaghetti. Spiralizerkniven til medium strimler giver tykkere ”nudler” på 4 mm x 6 mm, hurtige og nemme krøllede pommes frites eller grøntsagsstykker, der er velegnede til gryderetter og supper. 


Det er så tilfredsstillende at se de snirklede resultater falde ned på tallerkenen, at du bliver bidt af det, før du har set sig om. Spis dine spiraler rå, eller server dem tilberedt som et velsmagende, kulhydratfrit alternativ til pasta – uanset præferencer ser det skønt ud på tallerkenen og gør sundere måltider til en smal sag.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-peeling-potato

Skær, udkern og skræl som de professionelle

Spild ikke tiden bøjet over et skærebræt. Det er hurtigt og nemt at tilberede dine frugter og grøntsager med KitchenAid-spiralizeren, da den både kan skrælle, udkerne og skære. 


Udkernings- og snitteknivene er skarpe og kan klare stort set alt fra gulerødder og kartofler til søde kartofler og æbler. Snittekniven med 12 mm kerne giver dig strimler på 4 mm og er perfekt til ingredienser med små eller ingen kerner – f.eks. courgetter eller rødbeder. Snittekniven med 23 mm kerne giver dig de samme fine strimler på 4 mm, men er specielt designet til frugt og grøntsager med større kerner som f.eks. æbler eller pærer. 


Skrællekniven sparer dig for alt det fumlende skrælleri, så du bare kan læne dig tilbage og nyde showet. Du kan bruge den alene eller i kombination med spiralizer- eller snitteknive. Smart, ikke?

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-2-years-guarantee-ink-blue-mixer-with-attachment-slicing

Førsteklasses metalkonstruktion står distancen

Dette robuste tilbehør vil sprøjte de lækre former ud i mange år fremover. Metaldesignet giver dig holdbar, langvarig ydeevne med en garanti på 2 år, så du får ekstra ro i sindet. Og fordi den er monteret på din køkkenmaskine, er den også beroligende stabil, så du ikke behøver bevæge dig rundt på dit køkkenbord, mens du har travlt med at lave spiraler.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-in-the-kitchen

Nem at rengøre og pakke væk

Når du er færdig med din spiralizer, er der ingen grund til at frygte oprydningen. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig. Spiralizeren kan tørres af med en varm, fugtig klud, og alle knivene kan nemt komme i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Når de er rene og tørre, kan du pakke det hele væk i den medfølgende opbevaringsboks.

Kitchen fan

Fantastisk produkt. Tidsbesparende. Nyd den, og brug den hver dag. Den er også nem og sikker at bruge for børn

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?