Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>SÆT MED KØDHAKKER OG PØLSEHORN
-10%

SÆT MED KØDHAKKER OG PØLSEHORN

5KSMMGA

2 års garanti

Sæt med kødhakker- og pølsehornstilbehør til alle køkkenmaskiner.

kr. 1.349,10kr. 1.499,00
 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Kødhakker til at hakke, kværne og rive

Der er intet, denne hårdtarbejdende KitchenAid-hakker ikke kan klare. Lav sunde, lækre, friske måltider fra bunden i dit eget køkken.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Fremstillet af holdbart metal

3 hakkeskiver (fin, medium, grov)

2 pølsehorn (store eller små pølser)

Aftagelig ingrediensbakke

Hvad er der i kassen?

Fald i hak med KitchenAid-hakkeren 5KSMMGA. Den drives af din elektriske køkkenmaskine, og der medfølger hakkeskiver og pølsehorn.

meat-grinder-and-sausage-stuffer

Frisk mad på et øjeblik

Lav dine egne måltider fra bunden uden ukendte ingredienser. Fra oksekødsburgere og farsbrød til vegetarpølser og salsa – sundt og lækkert.

Hurtig og grundig hakning

Det behøver ikke tage lang tid at lave mad fra bunden med friske ingredienser. KitchenAids kødhakker i metal klarer nemt selv de mest udfordrende ingredienser. Den hakker kød til pølser og burgere, grøntsager, hårde oste, frisk rasp, nødder, fisk og meget mere – så du kan bruge ingredienser, du har det godt med.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-table-grinding-raw-meat

Lad din køkkenmaskine gøre det hårde arbejde

Din køkkenmaskine kan både være kødhakker og pølsehorn! Dette tilbehør er nemt at sætte sammen, og derefter skal du blot fastgøre det til den multifunktionelle tilbehørsmuffe og lade køkkenmaskinen gøre arbejdet.


Det er en fornøjelse at se den hakke dine ingredienser, så du får perfekt hakkede burgerbøffer, rasp, patéer eller oste. Hvis du vil lave pølser, når du er færdig med at hakke, skal du bare bytte om på hakkeskiverne og sætte det valgte pølsehorn på.


Dine måltider vil ikke blot være friskere og sundere, helt uden konserveringsmidler, du får det også sjovt med at tilføje dine egne yndlingstwist for at gøre opskrifterne til helt dine egne.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-meatballs-and-ingredients

Sunde opskrifter på den nemme måde

Brug kun de ingredienser, du ønsker, og undgå dem, du ikke vil have. Ønsker du exceptionel smag, så eksperimentér med at tilføje friske ingredienser såsom persille, hvidløg og rosmarin mm. til din blanding – lige som du ønsker det. Mulighederne er uendelige.


Den fine hakkeskive giver dig ensartede resultater, når du skal lave paté, babymad, smørepålæg eller kød til burgere, kødboller eller pølser med en finere tekstur. Den mellemfine hakkeskive er til lidt grovere burgere og bøffer, eller til grøntsager til supper, gryderetter eller vegetarburgere. Den grove hakkeskive er til grovere resultater, klarer nemt grøntsager og oste og giver dig den perfekte konsistens til chili eller kødtærter.


Tilbered og hak kød, fisk, grøntsager, frugt, ost, urter... listen er uendelig med dette alsidige tilbehør.

Mince-being-pushed-through-grinder-attachment-and out-the sausage

Store eller små... virkelig lækre pølser

Hvis du vil have friske, velsmagende pølser uden konserveringsmidler, er KitchenAid-pølsetilbehøret lige præcis det værktøj, du har brug for. Spis med ro i sindet, når du ved præcis, hvad der er i din mad, og imponer venner og familie med spændende smagskombinationer. Rødløg, peberfrugter og kylling? Lam og hvidløg? Det er op til dig.


Du kan vælge mellem to størrelser pølser. 9,5 mm til mindre pølser som f.eks. chipolatas eller 19 mm til større pølser som f.eks. bratwurst eller Cumberland. Vegetar? Dette tilbehør er bestemt ikke kun til kødspisere. Lav grøntsagsfyld efter eget valg, og nyd også lækre vegetarpølser. 

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-ingrdients-and-raw-meatballs

Mere på én gang

Vil du hakke en masse på én gang? Med den større ingrediensbakke⁽¹⁾på denne kødhakkermodel af metal kan du tilberede flere ingredienser på én gang. Perfekt, når du vil lave større portioner eller får horder af sultne grillgæster. Og selvom den er større, kan den tages af, så du kan pakke den pænt væk i opbevaringsboksen. Vi har tænkt på det hele. 

Minced-meat-coming-out-of-the-meat-grinder

Hurtigere hakning giver hurtigere resultater

Med dette kødhakkertilbehørs robuste metaldesign kan du hakke kødet hurtigere⁽²⁾til selv de mest udfordrende ingredienser. Et godt tip er at sætte kødhakkeren i køleskabet eller fryseren for at afkøle den, før du hakker. Den lave temperatur hjælper virkelig, når du tilbereder kød, og gør det renere og nemmere at hakke alle slags ingredienser. Det er blot endnu et trick til at gøre måltiderne lidt mere enkle.

Stand-mixer-and-meat-grinder-attachment-and-sausage-stuffer-tubes-and-plate-on-kitchen-counter

Kødhakkeren af metal er lige så stærk, som den ser ud

KitchenAids kødhakkertilbehør 5KSMMGA er betryggende robust, fremstillet af aluminium og med hakkeskiver i rustfrit stål. Det klarer hurtigt og nemt alt, hvad du har brug for til din opskrift. Vær ikke bange for at eksperimentere! Det kan bruges til kød, grøntsager, frugt, nødder og ost, så du får præcis den konsistens, du er ude efter til dine kreationer. 

Woman’s-hands-and-dish-towel-cleaning-metal-ring

Nem at holde skinnende ren

Når du er færdig, er det nemt at rydde op. Der medfølger en rengøringsbørste, der gør det nemt at fjerne mad fra hakkeskiverne og andre dele af kødhakkeren. Skiven til pølsehorn, pølsehornsrørene og nedskubber tåler vask i opvaskemaskine på den øverste hylde. Alle øvrige dele skal vaskes op i hånden, og der medfølger en særlig rengøringsbørste til dette. Du kan endda sætte rengøringsbørsten i opvaskemaskinen.


Når alt er vasket og tørret, kan du pakke alle delene sammen i den praktiske opbevaringsboks, der også følger med dette tilbehør, så alle delene er pænt samlet i dit køkken. 

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Sammenlignet med 5FGA-modellen

 2. Baseret på okse-, svine- og kyllingekød. Sammenlignet med 5FGA-modellen