Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan samler du kødhakkeren og pølsehornet?

Se, hvordan du samler kødkværnen og pølsehornet til din køkkenmaskine og monterer det. Se trinnene her ...

Mere end en kødkværn. Denne kødkværn og pølsehornet (5KSMMGA) kan også bruges til grøntsager, ost, fisk, brødkrummer og meget mere. Før brug skal du samle delene på følgende måde.

Sådan samles kødhakkeren:

  1. Sæt hakkeskruen helt ind i hovedhuset.
  2. Placer kniven i enden af hakkeskruen. Kniven skal sidde helt inde i huset. Hvis den ikke gør det, skal du trække den af, vende den om og anbringe den igen. VIGTIGT: Sørg for, at den skarpe side af kniven vender udad.
  3. Anbring den ønskede hakkeskive over knivbladet, og sørg for at placere hakkeskivens hak ud for noten nederst på hovedhuset.
  4. Anbring kraven på hovedhuset, og drej den med uret, indtil den sidder fast, men ikke er spændt. how do you assemble the meat grinder step 1 and 2 how do you assemble the meat grinder step 3 and 4

Sådan monteres kødhakkeren på køkkenmaskinen:

  1. Sluk for køkkenmaskinen (hastighed '0'), og tag stikket ud. how do you attach the meat grinder to the mixer step 1
  2. Afhængigt af hvilken type tilbehørsmuffe, du har, skal du enten vippe det hængslede dæksel op eller løsne tilbehørsknappen ved at dreje den mod uret og fjerne dækslet. how do you attach the meat grinder to the mixer step 2
  3. Sæt skaftet på tilbehørets hus ind i tilbehørsmuffen, og sørg for, at tilbehørets aksel passer ind i den firkantede muffeholder. Drej tilbehøret frem og tilbage, hvis det er nødvendigt. Når tilbehøret er i den korrekte position, passer stiften på tilbehørshuset ind i hakket på muffens kant.
  4. Spænd tilbehørsknappen, indtil enheden er fastgjort helt til køkkenmaskinen. how do you attach the meat grinder to the mixer step 4

Sådan monteres forlængerdelen til pølsehornet:

  1. Indsæt hakkeskruen i hovedhuset how do you assemble the sausage stuffer extension step 1.
    Indsæt derpå skiven til pølsehornet over enden af hakkeskruen, og sørg for at placere skivens hak ud for noten nederst på hovedhuset.
    how do you assemble the sausage stuffer extension step 1.5
  2. Indsæt den ønskede tragt til pølsehorn (stor eller lille) gennem kraven. Anbring derefter kraven og tragten på hovedhuset, og drej ringen med hånden med uret, indtil den sidder fast, men ikke er spændt. how do you assemble the sausage stuffer extension step 2

Hvilken størrelse hulskive skal jeg bruge?

Grov hulskive – bruges til at hakke råt eller tilberedt kød, faste grøntsager, tørret frugt og ost.

Fin hulskive – bruges til at hakke råt kød, tilberedt kød til smørepålæg og brødkrummer.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.