Skip the navigation

SLOWJUICER TIL KØKKENMASKINER

5KSM1JA

2 års garanti

Slowjuicer-tilbehør til alle køkkenmaskiner. Juicer, puréer, syltetøj og coulis på den nemme måde.

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    100 % sikker betaling

  • Checked

    14 dages gratis returnering

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Juiceren, som får mest muligt ud af frugt og grøntsager

Ikke kun til juice! Med KitchenAids slowjuicer kan du gå på opdagelse i uendeligt mange opskrifter. Med de mange pulpsier kan du meget mere end at presse saft – du kan mestre kunsten at lave saucer, marinader, syltetøj og gelé.

Fremstillet til KitchenAid-køkkenmaskiner (undtagen 5KSM7990)

Ekstraktion til perfektion med slowjuiceren

3 pulpsier til forskellige teksturer

Ekstra bred påfyldningstragt

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

Har du brug for en daglig dosis vitamin og smag? KitchenAids juicertilbehør 5KSM1JA giver dig al smagen og næringen fra dine frugt- og grøntfavoritter.

Slowjuicer til juice, syltetøj, gelé og meget mere

Er du klar til at presse mere ud af livet? KitchenAids slowjuicer bruger en langsom saftpresningsteknologi i to trin for maksimal ekstraktion af næringsstoffer. Brug den til at lave den mest velsmagende juice, puré, cremede syltetøj, jævne saucer og meget mere.

Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-making-juice

Omdan din køkkenmaskine til en juicer

Hvis du prøver at få mere frugt og grønt indenbords på spændende nye måder, så er dette køkkenredskab skabt til dig. Du skal bare sætte det fast på strømfordeleren på din KitchenAid-køkkenmaskine(1) og vupti – så har du din helt egen slowjuicer. 


Slowjuicere (også kaldet koldpressere eller saftpressere) klemmer og presser ingredienserne langsomt i stedet for at skære dem hurtigt op, som andre juicere gør det. Det betyder mere grundig ekstraktion af højere kvalitet. Det er den nemme måde at klemme lidt ekstra næring ind i din daglige rutine på.

Mixer-attachments-slow-juicer-almond-cream-mixer-with-juicer-making-carrot-juice-for-breakfast

Slowjuice er vejen til en dag med velbehag

Få masser af næring med slowjuiceren. Først skærer snittekniven i rustfrit stål dine friske ingredienser til den rigtige størrelse, og derefter knuses de, så al den dejlige smag bliver presset ud og næringsstofferne bibeholdes. De knuste ingredienser presses derefter gennem 3 sier.

  

Med slowjuiceren og saftpresseren fra KitchenAid kan du lave alle slags lækre, nærende puréer, syltetøj og saucer. Desuden kan du lave aromatiske urtesaucer, så du kan tage madlavningen til nye højder. De forskellige hastighedsindstillinger kan justeres så du kan presse bladgrønt, kødfulde frugter eller sprøde grøntsager som en professionel. 

Mixer-attachments-slow-juicer-empire-red-with-juicer-in-the-kitchen

Pulp eller glat er op til debat

Du enten elsker pulp eller hader det som pesten, og det kan være årsagen til mange ophedede debatter. Nu behøver du ikke at vælge side. KitchenAids juicertilbehør har 3 sier, så du kan vælge mellem glat (lille pulpmængde) eller pulpfyldt juice, samt en si til saucer og syltetøj. 

Eksperimentér på livet løs, og få friske og velsmagende resultater, der er skræddersyet til dig. Så er alle glade.

Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-close-up

Mindre forberedelse gør livet lettere

Hos KitchenAid lever vi op til vores navn, og vi forsøger altid at finde måder at skære ned på det besværlige arbejde, så du kan fokusere på de sjove og kreative dele. Vores slowjuicer har en ekstra bred påfyldningstragt, en dobbelt nedskubber og knive til at skære ingredienserne. Den kan nemt klare bløde, hårde og bladfyldte frugter i forskellige størrelser. 


Det betyder, at du skal gøre mindre ved dine frugter og grøntsager, før du presser dem, så du får tid til at finde nye idéer til opskrifter og smagskombinationer. Fra æble-, grønkål- og rødbedejuice eller pærekaramelsauce til klassisk tomatsauce eller ananas- og appelsingelé – der er så meget at prøve! 

Mixer-attachments-slow-juicer-in-dishwasher

Rent køkken på ingen tid

Og apropos ingen tid, så kunne det ikke være nemmere at rengøre KitchenAids slowjuicer. Alle delene kan nemt gå i opvaskemaskinen, med undtagelse af drivenheden som du kan tørre af med en fugtig klud. Vi har endda inkluderet en praktisk børste til brug på sierne, før de går i opvaskemaskinen.

Simon

Genialt

Et genialt produkt, der er nemt at tage i brug og anvende. Godt tilbehør.

img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelse
  1. Dette tilbehør passer ikke til KitchenAids professionelle køkkenmaskine med løftearm, model 5KSM7990X.