Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>SUPPLERENDE TIL SNITTTE- OG RIVEJERN TIL GRØNTSAGER
-10%

SUPPLERENDE TIL SNITTTE- OG RIVEJERN TIL GRØNTSAGER

5KSMEMVSC

2 års garanti

Ekstra knivtromler til snitte- og rivejernet til grøntsager til køkkenmaskiner.

kr. 792,00kr. 880,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Gør endnu mere med dit snitte- og rivejern

Nyd 3 ekstra knivcylindre til dit snitte- og rivejern til grøntsager(1) med endnu flere måder at forberede mad på. Med disse cylindre kan du snitte fint og rive både fint og groft, så du kan lave røsti og meget mere.

Til snitte- og rivejern til grøntsager 5KSMVSA (sælges separat)

Fremstillet i rustfrit stål

3 cylindre (finsnitning, finrivning og kartoffelrivning)

Nem at fastgøre

Hvad er der i kassen?

Udvid dine muligheder med dette Udvidelsespakke til snitte- og rivejern til grøntsager 5KSMEMVSC. Snit fint og riv både fint og groft med 3 ekstra cylindre.

Riv og snit på den halve tid

Hvis du har vores snitte- og rivejern til grøntsager og gerne vil give din madlavning derhjemme et ekstra pift, giver disse lækre redskaber dig endnu mere kontrol over dine teksturer. De gør forberedelsen til alle slags retter let som en leg, uanset om du vil lave saucer, puréer, kartoffelkager, gryderetter eller en hurtig omgang mac and cheese.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Grating Cheese

Gør din køkkenmaskine til forberedelsens ukronede konge

Specielt designet til at fungere med vores snitte- og rivejern til grøntsager⁽¹⁾(5KSMVSA), dette sæt udvider mulighederne for salater, wokretter, røsti, kartoffelpandekager eller pomfritter. 


Madforberedelse behøver ikke længere være noget, du gruer for. Du skal bare fastgøre KitchenAids snitte- og rivejern til grøntsager i strømfordeleren på en af vores køkkenmaskiner, vælge dit cylinder og lade det forvandle dine måltider for altid. Perfekt forberedte, lækre og nemme friske ingredienser, med næsten intet arbejde – hvem kan sige nej til det?

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Radish

Rustfrit stål er bare sagen

Rustfrit stål er den professionelle koks valg – og med god grund. Det er robust, afgiver ikke smag til maden og skaller ikke af, ruster eller misfarver. Vi er også vilde med rustfrit stål, og derfor er knivene på alle 3 cylindre i dette sæt fremstillet af det vidunderlige metal. 


Det er også supernemt at skifte mellem de forskellige knive takket være de udskiftelige cylindre. De skifter knivbladet på få sekunder, når du skifter mellem én opgave og den næste. Du skal blot vælge et passende cylinder og klikke det på plads i tilbehørets hoveddel. Fra snitning af ost til rivning af kål – du kan klare det hele på et øjeblik.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Carrot

Rivning og snitning på ingen tid

Der er masser af måder at tilføje friske ingredienser til dine måltider på med KitchenAids snitte- og rivejern – tilføj disse 3 ekstra cylindre, og så er du ikke til at stoppe.  De 3 knivblade i rustfrit stål klarer opgaven i et snuptag.


Cylinderen til finrivning er perfekt til at rive hårdere fødevarer, f.eks. hård ost, chokolade, nødder og meget mere til salater, desserter eller sundt sandwichfyld. Cylinderen til kartoffelrivning er ikke kun til kartofler, du kan bruge den til alle slags ingredienser, når du vil lave kartoffelpandekager, pomfritter eller røsti. Cylinderen til finsnitning er også beregnet til hårdere ingredienser, og den kan snitte gulerødder til gulerodskage eller kål til coleslaw nemt og hurtigt.

Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack In the Dishwasher

Det er hurtigt og nemt at rydde op

Når du er færdig med at snitte og rive, kan du roligt sætte alle 3 cylindere i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Hoveddelen til snitte- og rivejernet skal bare vaskes i hånden i sæbevand.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?