Skip the navigation
-10%

KØDHAKKER TILBEHØR

5KSMFGA

2 års garanti

Kødhakker til alle køkkenmaskiner. Hak kød, fisk, grøntsager og frugt til burgere og meget mere.

kr. 1.079,10kr. 1.199,00

Betal over 3 gange uden beregning fra EUR 300

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Hakker til sundere mad

KitchenAid-kødhakkeren giver dig tilfredsstillende og ensartet hakket kød, grøntsager, fisk og meget mere. Hak helt fra bunden med dette hakketilbehør til din køkkenmaskine.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

2 hakkeskiver (grov eller fin)

Aftagelig ingrediensbakke

Hvad er der i kassen?

Lav meget mere end kød med denne kødhakker 5KSMFGA, som har 2 skiver, der hjælper dig med at skabe fra bunden.


Omdan ingredienser til sunde og lækre retter

Hvor færdiglavet mad giver dig meget lidt kontrol over ingredienserne, kan du med denne kødhakker skabe helt fra bunden. Fra caféburgere til pålæg eller krydret falafel – det er tid til at være kreativ og eksperimentere. Prøv at tilsætte forskellige smage som persille, hvidløg, rosmarin, lime og meget mere.

Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-man-using-meat-grinder

Drevet af din pålidelige køkkenmaskine

Hvordan virker det? Saml KitchenAid-kødhakkeren, og slut den til den multifunktionelle tilbehørsmuffe på din KitchenAid-køkkenmaskine (sælges separat). Drej derefter køkkenmaskinen til hastighed 4, og begynd at skubbe maden ned med nedskubberen. Du får en hakning af højt kvalitet, uanset om du hakker grøntsager, råt kød, frugt, nødder, fisk eller brød. Sæt den på, og se, hvordan dine ingredienser bliver hakket til perfektion. Du bliver snart ekspert. TIP: For at opnå de bedste resultater bør kød være ekstremt koldt, endda delvist frosset.

Mixer-attachments-meat-grinder-empire-red-meat-grinder-with-stand-mixer-in-the-kitchen

Groft eller fint? Valget er dit.

Vælg mellem en grov eller fin struktur med dette hakketilbehør. Du skal blot skifte mellem den fine eller grove hakkeskive, så du får den størrelse, der passer dig, og så er det ellers bare om at komme i gang. Maskinen er solid, fremstillet af holdbart plast med metaldele, og den kommer hurtigt i gang med arbejdet. 

Hakkeren giver ensartede resultater og kan virkelig åbne dit kulinariske repertoire. Den åbner døren for nye muligheder og sætter ting som farsbrød, pølser, salsaer og syltetøj på menuen. Mulighederne er uendelige.

Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

Få smag for organisering

Når du har fart på i køkkenet, hjælper det at være velforberedt og holde orden på sagerne, mens du tryller lækker mad frem. Med den praktiske aftagelige ingrediensbakke har du ingredienserne lige ved hånden, så de er klar til at blive en del af dine retter.

 

Nedskubberen hjælper dig derefter med at få al smag ud af ingredienserne. Du skal bare skubbe ingredienserne mod hakkeskiven, så kan du se dem blive behandlet. Når du er færdig, er den nem at rengøre og kompakt at opbevare.

Mixer-attachments-meat-grinder-onyx-black-woman-using-sausage-stuffer

Slut med det daglige slid

Når du har hakket dine ingredienser, så de har en smuk og ensartet konsistens, kan du tage skridtet videre med en af vores andre tilbehørsdele. Lav lækre, friske pølser med pølsehornet (5KSMSSA), og fyld dem med dit smagfulde hakkede kød.

 

Du kan også bruge tilbehørspakken til purépresseren (5KSMFVSP) til at lave syltetøj, puréer, saucer og nærende babymad. Hvis du er i bagehumør, er småkageudstikkeren (5KSMCCA) ideel til at forme småkager til imponerende vaniljekranse. Ja, det kan du gøre derhjemme! Hver af disse ekstra tilbehørsdele sælges separat.

PaulWest Yorkshire

Fantastisk produkt, fantastisk kvalitet – alle KitchenAid-produkter lever som sædvanligt altid op til mine forventninger. Tak KitchenAid

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?