Skip the navigation

SUPPLERENDE TILBEHØRSSÆT MED KØDHAKKER OG PURÉPRESSER

5KSMFVSFGA

2 års garanti

Kødhakker- og purépressertilbehør til alle køkkenmaskiner.

kr. 1.699,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Alt, hvad du behøver til lækre, hjemmelavede måltider

Denne djævelsk nyttige duo får dig til at fremtrylle alle slags retter fra bunden. Hak alt fra kød og fisk til grøntsager eller ost i kødhakkeren, og sæt purépresseren på til bløde eller kogte frugter og grøntsager.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Kødhakker 5KSMFGA til kød, grøntsager, ost og meget mere

Tilbehørspakke til purépresser 5KSMFVSP til saucer og puréer

Hvad er der i kassen?

KitchenAids tilbehørssæt med kødhakker og purépresser 5KSMFVSFGA kan sættes på din køkkenmaskine til alle former for sunde, hjemmelavede retter. Stressfri madlavning fra bunden.

Fra burgere til bærkompot

Adskillige typer mad fra ét tilbehørssæt. Se sættet klare alt fra amuse bouche og forretter til desserter.

Tilbehørssættet med kødhakker og purépresser udvider din kreativitet

KitchenAids tilbehørssæt med kødhakker og purépresser giver dig selvtillid til at prøve alle mulige nye, opfindsomme retter. Det klarer alt det hårde arbejde, så du kun skal stå for det sjove. Med de to tilbehørsdele kan du lave alt fra vegetarburgere, paté eller kødboller til salsaer, puréer eller syltetøj.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-man-grinding-meat

Lad køkkenmaskinen klare det hårde arbejde

Vores tilbehørssæt med kødhakker og purépresser er nemt at sætte sammen og kan derefter blot tilsluttes universaltilbehørsmuffen på en hvilken som helst KitchenAid-køkkenmaskine. Du kan enten bruge kødhakkeren alene eller montere purépresseren på kødhakkeren, så din køkkenmaskine kan lave dobbelt så meget⁽¹⁾. 

Du vil elske at se kødhakkeren i brug til perfekte vegetar- eller kødburgere, rasp, patéer eller ost. Når du tilslutter purépresseren, får du perfekt glatte frugt- eller grøntsagspuréer, syltetøj eller saucer. Dine måltider vil ikke blot være friskere og sundere, uden konserveringsmidler. Du kan også nyde at lege med smagskombinationer.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-straining

Hak din vej til en sundere dag

Med kødhakkeren kan du vælge de ingredienser, du elsker, til hjemmelavede versioner af dine favoritter. Eksperimentér med at tilsætte forskellige smagsvarianter til din kødhakkeren, f.eks. persille, hvidløg, rosmarin og meget mere. Mulighederne er uendelige. 

Den fine hakkeskive giver dig ensartede resultater, når du skal lave paté, babymad, smørepålæg eller kød til burgere, kødboller eller pølser med en finere tekstur. Den mellemfine hakkeskive er til lidt grovere burgere og bøffer, eller til grøntsager til supper, gryderetter eller vegetarburgere. Den grove hakkeskive er til grovere resultater, klarer nemt grøntsager og oste og giver dig den perfekte konsistens til chili eller kødtærter.

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-onyx-black-mixer-with-attachment-making-juice

Stressfri filtrering giver de mest ensartede retter

Purépresseren i sættet bearbejder råvarer sammen med kødhakkeren. Pressekeglen fjerner alle skræller, stilke og kerner, så du får silkebløde teksturer. 

Du kan bruge den som en si til tomater, citroner, druer eller hindbær eller til at lave din foretrukne æblesauce, græskarpuré og mange andre lækre retter og tilbehør. Med dette fantastiske fødevarekværntilbehør er der meget, du kan prøve!

Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachmenet-man-strainis-vegetables

Alt, hvad du har brug for, til grundig madlavning

Vi har sørget for, at KitchenAid-tilbehørssættet med kødhakker og purépresser har alt, hvad du har brug for. Ud over hakkeskiverne og kniven er der en nedskubber til at føre dine ingredienser sikkert frem mod kniven og hakkeskiven. Den aftagelige ingrediensbakke gør det supernemt at tilberede store mængder råvarer.

Når du er færdig, kan pressekeglen, filterbakken, hakkesnekken, nedskubberen og den aftagelige bakke nemt komme i opvaskemaskinen på øverste hylde. Resten af delene kan vaskes i varmt sæbevand. Dejligt og nemt!

AK

"Godt valg!

Fremragende tilføjelse! Frugtkødet bliver tørt uden det hårde arbejde."

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelse
  1. Bemærk, at sien er en tilføjelse til kødhakkeren (5KSMFGA).