Skip the navigation
-15%

GOURMET–TILBEHØRSSÆT

5KSM2FPPC

2 års garanti

Kødhakker, purépresser og snitte- og rivejern til grøntsager til alle køkkenmaskiner.

kr. 1.954,15kr. 2.299,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

Ét tilbehørssæt, mange anvendelsesmuligheder

Et mirakelsæt, der hakker, skærer, river og purerer, så du kan lave alle mulige friske retter fra bunden på den halve tid. De tre tilbehørsdele passer til enhver køkkenmaskine og forvandler den til din personlige souschef. 

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Kødhakker 5KSMFGA til kød, grøntsager, ost og meget mere

Sæt med snitte- og rivejern til grøntsager

Purépressersæt

Hvad er der i kassen?

Tilbehørssættet 5KSM2FPPC til KitchenAid-køkkenmaskiner er en guldgrube af praktiske værktøjer. Find din køkkenmaskine frem, så er du klar til de besværlige opskrifter, du blev ved med at udskyde.

Det eneste, du har brug for til friske, hjemmelavede retter

Kast dig over en ny kogebog. Det er tid til at slippe kreativiteten løs! Med KitchenAid-gourmettilbehørspakken er du klar til at lave alt fra burgere til dit helt eget syltetøj – så bliver det ikke mere alsidigt. Når det ikke længere koster tid og kræfter at forberede noget, virker alt muligt – lav dine egne falafler, saucer, hjemmelavede patéer, puréer eller perfekt snittede salater.

mixer attachments-mixer-attachment-set-group-of-stand-mixers-in-the-kitchen

Passer til alle vores køkkenmaskiner

Har du en køkkenmaskine? Nu er du klar! Dette KitchenAid-tilbehørssæt er designet til alle vores køkkenmaskiner. Hver tilbehørsdel drives af køkkenmaskinens multifunktionelle tilbehørsmuffe og er nem at bruge. Sættet har alt, hvad du behøver for at begynde at lave dine yndlingsretter fra bunden. Dine måltider vil ikke blot blive mere friske og sunde, uden konserveringsmidler. Du kan også eksperimentere med forskellige smagskombinationer.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-bowl-lift-stand-mixer

Præcis forberedelse er en smal sag

Hvis din opskrift kræver, at grøntsager forberedes på forskellige måder, skal du bruge snitte- og rivejernet. Klargør ingredienserne på den halve tid og meget nemmere. Med dette tilbehør til køkkenmaskinen skal du blot indsætte de udskiftelige cylindere. De skifter knivbladet på få sekunder, når du går fra den ene opgave til den næste. 


Brug snittecylinderen til at skære grøntsager som agurker og selleri jævnt i skiver. Hvis du tilbereder ost eller fastere grøntsager som f.eks. gulerødder, skal du vælge den mellemfine rivecylinder. Den grove rivecylinder laver ingredienserne til en lækker coleslaw eller lynsteger dem. Friske, sunde salater, supper, kartoffelpandekager, saucer eller gryderetter på den nemme måde.


mixer attachments-mixer-attachment-set-grinder-attached-on-stand-mixer-grinding-meat

Lav sundere versioner med kødhakkeren

Med kødhakkerdelen i tilbehørssættet til KitchenAid-køkkenmaskinen kan du vælge dine yndlingsingredienser og lave hjemmelavede versioner af alle slags fødevarer.


Den fine hakkeskive giver dig ensartede resultater, når du skal lave paté eller babymad, blande smørepålæg eller klargøre kød til burgere, kødboller eller pølser med en finere tekstur. Den mellemfine hakkeskive er til mere grove burgere og bøffer, til at tilberede grøntsager til supper, gryderetter eller vegetarburgere, til brødkrummer eller til at smuldre hårde oste. Den grove hakkeskive giver dig endnu grovere resultater, hvilket er den perfekte tekstur til chili, nøddepostej eller kødtærter.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-tilt-head-stand-mixer-shredding-carrots

Praktisk 2-i-1-nedskubber og ingrediensbakke

Tilbehøret i tilbehørssættet til KitchenAid-køkkenmaskinen har ekstra detaljer, der gør livet endnu nemmere. Tilbered en hvilken som helst ingrediens fra agurk til selleri i forskellige størrelser og diametre med nedskubberen, der styrer dem mod de roterende knive. Der er to størrelser åbning – stor med en diameter på ca. 6 cm og lille med en diameter på 3,5 cm. Det betyder, at der skal bruges mindre tid på at skære stykkerne. 


Der er også en aftagelig ingrediensbakke, så du kan tilberede portioner hurtigere. Den store størrelse betyder, at den nemt kan rumme dobbelt så meget mad, så du kan fortsætte med at lave mad uden at skulle standse op for at fylde op. Du skal blot sætte den fast på din kødhakker, så er du i gang.

mixer attachments-mixer-attachment-set-fruit-and-vegetable-strainer-on-stand-mixer

Kan du lide det ensartet? Brug også purépresseren

Purépresseren samarbejder med kødhakkeren om at bearbejde ingredienserne og purere dem for at fjerne kerne og eventuelle skaller, stængler eller skorper. Du står tilbage med silkebløde teksturer. 


Du kan bruge den til at purere tomater, citroner, druer eller hindbær eller til at lave dine foretrukne frugtsaucer, coulis, græskarpuré og en masse andre lækre retter og tilbehør, så du kan tilføje lidt ekstra schwung til dine måltider.

mixer attachments-mixer-attachment-set-close-up-of-fresh-prep-slicer-shredder-packaging

Alt er pakket i kassen

Slut med at gennemrode skufferne for at lede efter tilbehør. Denne pakke med vigtigt tilbehør har sin egen kompakte opbevaringsboks, hvilket betyder, at du har hurtig adgang til hele sættet og nemt kan opbevare det hele på ét sted.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?