Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Artisan-morgenmadssæt (brødristere til 4 skiver) - Rød metallic

kr. 5.111,20kr. 6.389,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Stor morgenmadsbrødrister, som man kan være stolt af

Er det muligt at elske sin brødrister? Selvfølgelig! Denne smarte brødrister rister meget mere end en almindelig skive brød. Bagels, fyldige skiver af hjemmebagt brød eller specialbrød bliver alt sammen ristet jævnt, og præcis som du kan lide det. Du får også en særlig sandwichholder med denne model, så dit mellemmåltid kan nå helt nye højder.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-tapas-preparation

Brødristeren til sultne husstande af enhver størrelse

Det er blevet nemmere at komme op om morgenen med KitchenAid brødrister til 4 skiver. Den kan håndtere store morgenmåltider, store brød og stor appetit. Den har to par ekstra brede åbninger med uafhængige betjeningsknapper. Det betyder, at du kan nøjes med at riste to skiver uden at spilde energi på at opvarme de to tomme åbninger. Eller brug alle åbningerne til samtidig ristning af to eller fire skiver, så dit brød får den perfekte farve. De automatiske selvcentrerende holdere sikrer, at brødet bliver ristet jævnt, helt ud til kanterne, hver gang.


Er du træt af at spise de samme kedelige sandwiches? Sandwichfunktionen med den medfølgende sandwichholder er perfekt til ristet brød. Selv den ydmyge ostesandwich bliver til noget ganske særligt. Tilsæt nogle svampe eller karamelliserede løg, det vil du ikke fortryde!

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-sandwich-being-toasted-close-up

Smart automatisk hold varm-funktion

Når du har en travl morgen, kan de mindste ting gøre en stor forskel. Vi har alle sammen prøvet det: Man smutter lige et øjeblik for at sætte en vask over og glemmer alt om brødet i brødristeren. KitchenAid Artisan brødrister til 4 skiver har en sensor, som automatisk sænker/løfter brødet og holder det varmt i op til 3 minutter, hvis du ikke tager det ud. Én ting mindre at tænke på, når morgenerne i køkkenet bliver hektiske.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-salmon-raddish-cucumber-toasts

Ristet brød, præcis som du kan lide det

Ristet brød er en af livets simple gaver, men det skal være helt rigtigt. Alle kan lide deres ristede brød på en bestemt måde, fra næsten sort til let lettere lunet brød. Brødristeren har 7 risteindstillinger at vælge imellem, så du kan finjustere ristningen – fra mørk til varm. LED-nedtællingen viser status, indtil brødet springer op.


De ekstra brede brødholdere betyder, at du kan riste brød af enhver type. Så hvis du er fan af specialbrød eller hjemmebag, kan denne brødrister håndtere det, helt uden brændte skorper.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-toasting-bread-and-sandwich

Lav perfekt ristede sandwiches

Elsker du ristet brød? Lad os se det i øjnene, det er den ultimative hyggemad. Med denne brødrister behøver du ikke at finde plads i køkkenskabene til en sandwichtoaster eller bruge tiden på at holde øje med den, mens den griller. Det medfølgende sandwichstativ i rustfrit stål gør det enkelt.


Uanset om du er sulten efter en croque monsieur til at sparke morgenen i gang eller en lækker toast med chokoladesmørepålæg og banan, når du kommer hjem fra arbejde, skal du bare vælge fyld og gå i gang. Med det hængslede design er det nemt at indsætte sandwicher, klemme dem på plads og tage dem ud igen, uden at ingredienserne falder ud.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-toasted-bagels-on-plate

Ristede bagels eller frossent brød uden stress

Alle, der elsker bagels, ved, at det kan være svært at riste dem. Vores KitchenAid-brødrister til 4 skiver har en særlig bagel-funktion, som tager sig af det. Den reducerer effekten på den ene side af varmelegemerne, så den udvendige side af bagelen bliver en anelse brun, mens den skiveskårne side ristes helt perfekt. Denne indstilling er også ideel til boller. Alt, hvad du behøver at bekymre dig om, er de velsmagende toppings, du har lyst til.


Har du glemt at tage brødet ud af fryseren i tide? Vi har alle prøvet det. Funktionen til frossent brød optør og rister forsigtigt frossent brød direkte fra fryseren. Hvis du ikke tager det ud inden for 45 sekunder, sænker brødristeren automatisk brødet og holder det varmt. Så er problemet løst.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-with-sandwich-rack-5-year-guarantee

En brødrister, der er bygget til at holde

Brødristere arbejder hårdt og skal være robuste nok til at håndtere krævende opgaver hver dag og på alle tidspunkter af dagen – fra travle morgener til listig natmad. Derfor er vores Artisan-brødrister til 4 skiver fremstillet af støbt metal, så den svigter dig ikke. Alt ved denne brødrister føles betryggende solidt. En femårig garanti giver dig ekstra sikkerhed for, at du er dækket ind, hvis noget går galt.


Og når nu en hårdtarbejdende brødrister sjældent bliver pakket væk, ser denne flotte, kurvede brødrister så godt ud, at du gerne vil lade den stå fremme. Krummebakken og ledningsoprul sikrer, at alt holdes pænt og ryddeligt.

Ikonisk kedeldesign med temperaturstyring

Nyd rolige øjeblikke med den elegante KitchenAid Artisan-elkedel. Med sin store kapacitet på 1,5 l og præcise temperaturkontrol er den det ultimative værktøj til fremstilling af smagfuld specialte, kaffe og tilberedning af opskrifter i hjemmet.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-black-cast-iron-red-tea-with-scones-and-jam

Vælg temperatur til specialte

Det er vigtigt at kunne styre temperaturen, hvis du kan lide den raffinerede smag af sarte tetyper som grøn eller hvid te, der kan blive beskadiget af kogende vand. Eller den kan hurtigt lave kogende vand efter behov til sort te, rooibos eller urtete.


Du skal blot vælge mellem 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°, fra 50 °C til 100 °C for at få den bedste smag til en dejlig kop. Og har du set den smarte temperaturmåler? Det giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen på det vand, der er i brug, selv når elkedlen er taget af basen.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-red-empire-set-couple-sharing-tea

Nyd at kunne dele med en stor kapacitet på 1,5 l

Denne elegante elkedel er ideel til kogning af store mængder vand til større familier og fællesområder. Kapaciteten på 1,5 l giver ca. 6 kopper te eller kaffe! Så kan du nyde en varm drik sammen med familie og venner uden at løbe tør og være nødt til at koge igen.


Og hvis du koger vand til tilberedning af opskrifter som f.eks. supper og saucer, har du også tilstrækkelig kapacitet. På trods af den store volumen koger den stadig hurtigt, så du ikke skal vente længe.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-pistacchio-set-morning-scones

Temperaturhold holder den varm for dig

Har du altid travlt? Elkedlen har en dobbeltvægget konstruktion til isolering og opretholder den ønskede temperatur i op til 30 minutter, når den efterlades på basen. Denne geniale temperaturholdefunktion er ideel, hvis du ofte bliver forstyrret, når du er i køkkenet.


Du kan vende tilbage til den et par minutter efter kogning, og så er den stadig klar til at blive hældt op med den helt rigtige temperatur. Det betyder mindre behov for uøkonomisk genkogning.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-apple-candy-with-chocolate-tart

Nem at bruge, holde og hælde med

Te og kaffe hjælper mange af os gennem dagen. Det er den tiltrængte pause, vi ser frem til i vores rutine! Derfor er bekvemmelighed vigtigt for en elkedel, der skal arbejde hårdt.


Vælg den ønskede temperatur med det mekaniske temperaturgreb. Elkedlen laver en herlig ding-lyd, når den valgte temperatur er nået.


Hæld nemt te, kaffe, varm chokolade, suppe eller andre varme væsker ud med håndtaget med blødt greb. Det er behageligt at holde på og føles sikkert i hænderne. Sæt den derefter tilbage i basen med det praktiske ledningsoprul, hvor den opbevares ryddeligt.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-blue-ink-set-with-toasted-bagels

En smuk blanding af retro og moderne

Kan du lide et iøjnefaldende design? Denne kurvede elkedel har en tidløs elegance med mindelser om fortidens komfurkedler. Den runde silhuet vil løfte udseendet af ethvert køkken, uanset om det er retro eller moderne.


Vælg mellem et udvalg af farver, der passer til din indretning eller andre køkkenapparater - eller afspejl din personlighed med noget afslappet eller livligt. Det bløde håndtag er robust og håndteringsvenligt, der er en udløserknap til låget, og den 360° runde base giver nem adgang fra alle vinkler. Et aftageligt kalkfilter holder vandet klart, så dine drikkevarer smager lige så godt, som de ser ud.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-in-almond-cream-3-year-guarantee

Huset i rustfrit stål er stærkt og holdbart

En elkedel i rustfrit stål er stærk, modstandsdygtig over for slag og holdbar. Med den medfølgende 3 års garanti ved du, at den vil være et pålideligt værktøj i lang tid fremover. Du skal blot registrere dit nye produkt eller opbevare dit købsbevis derhjemme og derefter kontakte os i fremtiden, hvis du oplever problemer.