Skip the navigation
Start>Køkkenmaskiner>KØKKENMASKINE DESIGN SERIES 4,7L BLOSSOM – ARTISAN
label-design-editionDesign-serien

KØKKENMASKINE DESIGN SERIES 4,7L BLOSSOM – ARTISAN

5KSM180LEELB

5 års garanti

Blossom Design Series-køkkenmaskine med unikke detaljer og tilbehør i rustfrit stål.

4 medfølgende tilbehør
kr. 6.499,00

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Køkkenmaskinen, der er klar til hvad som helst

Nu kan du udvikle dig som skaber med denne ikoniske køkkenmaskine og lave alt fra kardemommesmåkager til citronnudler. Slip fantasien løs, og gør dig klar til at blomstre. 

Med vippehoved

Planetarisk funktion og 10 hastigheder

4 solide blandetilbehørsdele i rustfrit stål

Nubret kobberskål

Formstøbt metalhus

5 års garanti

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Alt, hvad du behøver, til at blande, ælte og piske dig til lækre søde og salte kreationer. Blossom-køkkenmaskinen 5KSM180LE hjælper dig med at udvikle dig som skaber.

4 medfølgende tilbehør

Den fødte skaber

Vær afslappet og opmærksom i køkkenet, mens du finpudser dine færdigheder i årenes løb.

Lad kreativiteten blomstre med Blossom-køkkenmaskinen

4,7 l køkkenmaskinen i Design Edition Blossom – Artisan har det hele. En blød salviegrøn farve med smukke botaniske detaljer, en nubret kobberskål med fødevaresikker inderside og tilbehørsdele i massivt rustfrit stål til at piske, skære i smør, røre, ælte eller mose. Udvikl dine færdigheder, og nyd hvert øjeblik. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-stand-mixer-in-the-kitchen

Gør det anderledes med vores Design-serie

Vil du have noget særligt? Køkkenmaskiner i KitchenAid Design-serien udvisker skellet mellem apparat og kunst med unikke farver, finish, konsistenser og materialer, så du har ubegrænset potentiale til at udtrykke dig kreativt. 


Denne frodige timiangrønne Blossom-køkkenmaskine er inspireret af aromatiske urter og spiselige blomster og har et unikt dekorationsbånd, dæksel og en smuk kobberskål. Skålen bliver naturligt mørkere med tiden, da den udvikler en unik patina, som afspejler din udvikling som skaber. Du kan enten nyde dens aldersbetingede finish eller holde den poleret og lys – velvidende, at indersiden i rustfrit stål er nem at rengøre og fødevaresikker. Fuldend looket i dit køkken, og lad det inspirere dig hver dag. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-planetary-action-top-view

Planetarisk funktion, der giver imponerende blanding

KitchenAids køkkenmaskine var den originale køkkenmaskine til hjemmet med den "planetariske funktion". Det vil sige, at akslen på køkkenmaskinen roterer i den ene retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en hurtig og grundig blanding. Piskeriset bevæger sig i en spiral til mindst 59 berøringspunkter rundt i skålen, så alt, hvad du smider ned i skålen, blandes helt sammen – intet går tabt.


Ved alt fra blanding af kagedej til piskning af flødeskum eller endda æltning af pastadej skal du vælge tilbehør og hastighed, fra 1 for at få en nænsom omrøring til 6 for at slå og piske og op til 10 for hurtig piskning. Du kan faktisk piske flødeskum på mindre end 60 sekunder (1). Det er let!

Mixers-tilt-head-47L-blossom- artisan-pastry-beater-mixing-close-up

Dejmixer og andet værktøj af rustfrit stål

Denne populære køkkenmaskine med vippehoved leveres med en særlig dejmixer i rustfrit stål, der er ideel til at lave lækre kager med. Med de vandrette strenge kan du bearbejde smør direkte fra køleskabet og lave sprøde mørdejskager.


Du kan også skifte den ud med de andre værktøjer i rustfrit stål, så du kan lave alt, hvad du har lyst til. Piskeriset er beregnet til lufttilsætning, dejkrogen til æltning og den almindelige fladpisker til blanding og rivning af tungere ingredienser som f.eks. kagedej, kartoffelmos eller kogt kylling til en revet konsistens. 

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-woman-in-the-kitchen-making-cookies-next-to-stand-mixer

Hvor meget kan du lave?

I kobberskålen, der hører til din 4,7 l køkkenmaskine med vippehoved i Design Edition, kan du lave små eller store mængder mad til flere mennesker og endda gemme noget af maden til senere, når du laver mad i store portioner.


Denne mellemstore køkkenmaskine ælter op til 2 kg dej, pisker 1 l flødeskum eller blander 9 dusin småkager (2) i et enkelt parti. Så er der rigeligt at dele ud af, når du skal hygge med familien i køkkenet eller have venner på besøg. Man kan trods alt aldrig få for mange småkager.

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-5-year-guarantee-mixer-with-burgers

En naturlig skønhed, der bare varer ved

Styrke og skønhed går hånd i hånd ved denne udsøgte KitchenAid-køkkenmaskine. Som alle vores maskiner er den fremstillet af robuste materialer, der kombinerer over 100 års teknisk ekspertise. Dens formstøbte metalhus betyder, at den er solid og robust, og selv knapperne er fremstillet af metal.


Den føles betryggende robust og stabil nok til selv disse tunge blandinger. Med vores 5 års garanti kan du tage det helt roligt.

Mixers-tilt-head-47L-blossom-artisan-making-pasta-with-attachment-close-up

Med valgfrit tilbehør trives du som skaber

Lav en hvilken som helst ret, du nogensinde har læst om eller drømt om – fra falafel til citrusmarmelade eller din egen udgave af vegetarnudler. Du skal blot sætte det valgfrie tilbehør i den multifunktionelle tilbehørsmuffe foran på køkkenmaskinen, så er du klar til at gå i gang. 


Vælg mellem et udvalg af alsidigt tilbehør, så du kan lave alt fra frisk pasta til salater i tern, burgere, pølser, syltetøj og sorbet. Strømfordelerne passer til alle modeller af køkkenmaskinen, der er fremstillet siden 1919. Det eneste spørgsmål er: Hvor vil du begynde?

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Baseret på 473 ml piskefløde (36 % fedtindhold)

 2. Baseret på 28 g dej pr. cookie