Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskiner>Tips og tricks til køkkenmaskiner> Findes der en kogebog til køkkenmaskinen, og hvor kan jeg i så fald få den?

Findes der en kogebog til køkkenmaskinen, og hvor kan jeg i så fald få den?

Når du får en KitchenAid-køkkenmaskine, vil du sikkert gerne i gang med at lave spændende ting. Se, hvor du kan finde inspiration og en kogebog ...

Der følger ikke en kogebog med KitchenAid-køkkenmaskinen. Vi har dog masser af inspiration til dig online, og du kan også købe vores omfattende kogebog, hvis du vil.

kom godt i gang med startguiden

En god måde at lære alt, hvad køkkenmaskinen kan bruges til, er at kigge i startguiden. Først skal du registrere dit produkt hos os. Når du har tilmeldt dig, kan du downloade den gratis PDF-fil startguide-pdf på vores hjemmeside.

Se idéer til opskrifter på hjemmesiden

Vi deler masser af opskrifter, som du kan bruge alle vores produkter til, på hjemmesidens sektion med opskrifter her. Du kan se og søge efter opskrifter på retter, drikkevarer og lækkerier for enhver smag og lejlighed.

Kogebogen "til alt, hvad du vil lave"

Gå ikke glip af vores kogebog, som er fyldt med over 150 opskrifter til den alsidige KitchenAid-køkkenmaskine og dens spændende udvalg af tilbehør. Den er tilgængelig på vores hjemmeside her og fyldt med alt fra guacamole til kyllingekødboller med karry, grøntsagsnudler og karamelis. Hvad mon du vælger først?

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.