Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Hvordan justerer du afstanden til skålen (køkkenmaskine med vippehoved)?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan justerer du afstanden til skålen (køkkenmaskine med vippehoved)?

Hvis fladpiskeriset rammer skålen eller ikke når ingredienserne, skal afstanden til skålen justeres. Det er meget nemt. Se hvordan ...

Køkkenmaskinen er fra fabrikken indstillet til den perfekte højde til optimal blanding. Men over tid, under fragt og brug kan det ændre sig og kræver justering. Hvis det er tilfældet, kan du nemt rette det.

Tegn på, at afstanden til skålen skal justeres:

– Hvis piskeriset sidder for højt, kan det ikke nå ned og blande ingredienserne.

– Hvis piskeriset sidder for lavt, kan det ramme bunden af skålen, og den hvide belægning i nederst på piskeriset kan skalle af.

Sådan justerer du afstanden til skålen:

  1. Indstil køkkenmaskinen til ”0” (slukket), og tag stikket ud. how do you adjust the beater to bowl clearance (bowl-lift) step 1
  2. Løft køkkenmaskinens hoved (ved at vippe det tilbage), og find den skrue, der sidder i hængslet. Drej skruen en smule mod uret (venstre) for at hæve piskeriset eller med uret (højre) for at sænke det. Juster fladpiskeren, så den lige akkurat ikke rører skålens overflade. Hvis du overjusterer skruen, låses skålens låsegreb muligvis ikke på plads.
    how do you adjust the beater to bowl clearance (bowl-lift) step 2
    BEMÆRK: Der kræves kun en lille drejning: skruen kan kun drejes 1/4 omgang (90 grader) i en hvilken som helst retning. (Hele justeringsområdet er 1/2 omgang eller 180 grader).

BEMÆRK: Når fladpiskeren er korrekt justeret, slår den ikke mod bunden eller siden af skålen. Hvis fladpiskeren eller piskeriset er så tæt på, at det rammer, kan piskeriset blive slidt.

Var denne artikel nyttig?

yesno