Skip the navigation
Start>Køkkenmaskiner>KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 5,6L – ARTISAN

KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 5,6L – ARTISAN - Creme

5KSM60SPXEAC

5 års garanti 15 års reperationsgaranti

Køkkenmaskine med løftearm 5,6L kombinerer form og funktion til at tage det hele på.

kr. 6.799,00
 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Få det hele med, når du bruger KitchenAid-køkkenmaskinen 5,6 l

Denne Artisan-køkkenmaskine med løftearm er kraftfuld, holdbar og stille - og har KitchenAids umiskendelige udseende. Øg din kulinariske kaliber, mens du folder, pisker, rører, river, ælter og moser dig vej til alle mulige spændende nye kreationer.

Løftearm

Skånsom vendehastighed

Planetarisk funktion

2 stk. sølvbelagt tilbehør og metalpiskeris

5,6 l skål i rustfrit stål

Robust trykstøbt metalhus

5 års garanti + 15 års mulighed for reparation

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Hvem siger, at du ikke kan få det hele? Tilbehørssættet Artisan KitchenAid-køkkenmaskinen med løftearm 5KSM60SPX har alt, hvad du behøver til beherskelse af kulinariske evner.

video-static-Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX

Beherskelse af kulinariske evner lige ved hånden

Du kan klare det hele med denne KitchenAid-køkkenmaskine 5,6 l fra VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF KØKKENMASKINER(1). Du får kraft og kontrol med designet med 11 forskellige hastigheder fra høj til lav hastighed og alt derimellem. Denne skønhed leverer hver gang - lige fra revet kylling eller luftige mousser til pizzadej eller cremet mos.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-dough-hook-on-countertop

Køkkenmaskinen, der har det hele

Hvis du er mere end bare en lejlighedsvis skaber, så er dette køkkenmaskinen for dig. Det er vores mest kraftfulde køkkenmaskine med løftearm, med 1,5 gange større kraft i skålen(2) plus 11 hastigheder, generøs størrelse og selvfølgelig den smukke ikoniske form. Denne køkkenmaskine er klar og venter på at tage imod alt, hvilket giver dig den styrke, der kræves til tunge opgaver, og lethed til et mere delikat udtryk.


Uanset om du holder en stor middag eller laver en lækkerbisken til dig selv, har denne køkkenmaskine den perfekte størrelse. Skålen i rustfrit stål på 5,6 l betyder, at du nemt kan ælte op til 3,7 kg brøddej (3) eller lave 11 dusin småkager, alt sammen på én gang.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-almond-almond-cream-bowl-lifted-making-pizza-dough

Design med løftearm giver dig mere

Uanset hvor meget du laver, og hvad ingredienserne er, gør køkkenmaskiner med løftearm det nemt med deres kraft og store kapacitet. De er en smule højere og større end køkkenmaskiner med vippehoved, og skålen låses på plads, hvilket også gør dem mere robuste, til tunge blandinger.


Håndtaget sænker og løfter skålen, som fastgøres med 3 låsepunkter for maksimal stabilitet. Skålens ergonomiske håndtag gør det nemt at placere og løfte skålen, selv når den er fuld.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

11 hastigheder giver dig den ultimative kontrol

Køkkenmaskinen Artisan 5,6 l får kraft og kontrol med designet med 11 forskellige hastigheder fra høj til lav hastighed og alt derimellem. Du kan håndtere enhver opskrift, uanset hvor besværlig den er. 1/2-hastigheden vender skånsomt sarte ingredienser som blåbær og æggehvider, så dejen holdes luftig uden at overpiske. Ligesom hvis du gjorde det manuelt. Derefter skal du blot skifte hastighederne helt op til 10 til hurtig piskning, mens soft start-funktionen minimerer stænkende griseri.


Og du kan stole på, at vores køkkenmaskiner blander hver eneste dråbe takket være deres "planetariske funktion". Det vil sige, at hovedet på køkkenmaskinen roterer i den ene retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en meget grundigere blanding. Piskeriset bevæger sig i en spiral til mere end 60 berøringspunkter rundt i skålen, så intet går tabt. Bland, rør og pisk med ro i sindet.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-5-years-guarantee-15-years-repairability

Køkkenmaskinen, der ikke giver op

Denne køkkenmaskine med løftearm skal ingen steder. Den er fremstillet af robust zinkmetal med tandhjul i metal, og den er lige så holdbar, som den er kraftfuld. Det vil være din trofaste allierede i køkkenet i mange år fremover. Faktisk fortæller kunderne os, at deres KitchenAid-køkkenmaskiner er blevet familiearvestykker. Med denne køkkenmaskine har du 5 års garanti og 15 års reparationsløfte, så i det usandsynlige tilfælde, at du oplever problemer, kan du bede vores team om at løse dem. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-medallion-silver-woman-cooking-delicious-chocolate-mousse

Tilpas den med farver

Køkkenmaskinen Artisan 5,6 l er meget kraftfuld, men det betyder ikke, at den ikke er smuk. Med vores karakteristiske kurver og tidløse farver vil den indtage ærespladsen på dit køkkenbord. Men hvilken farve skal du vælge? Klassisk sort, vores ikoniske røde farve eller frodig pistacie... der er bogstaveligt talt ikke noget forkert valg. Match den med din indretning, din stil, eller fuldend looket ved at matche den med dine andre KitchenAid-apparater som et sæt. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-stainless-steel-grinder-attachment

Tilbehør til køkkenmaskiner, der udvider dit repertoire

Der er over 15 stk. tilbehør til køkkenmaskiner (sælges separat), og du bruge dem med din køkkenmaskine via den multifunktionelle tilbehørsmuffe. De er meget nemme at sætte på. Du skal blot vippe dækslet op på hovedet for at nå nye højder. Næsten alt kan laves fra bunden derhjemme – lige fra pølser og salater til lasagne, shave ice, is eller dit eget friskmalet mel.


Vores voksende sortiment af tilbehør til køkkenmaskiner omfatter en genial spiralizer, kornmølle og kødhakker (alle sælges separat). Du kan prøve meget mere end blot at bage. Sæt blot tilbehøret i, så gør din køkkenmaskine arbejdet med at føre din foretrukne hjemmelavede mad op på et nyt niveau.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted OctoberNovember 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.

 2. Sammenlignet med køkkenmaskinemodel 5KPM5 ved måling af spidsbelastninger i skålen

 3. Ved brug af dedikeret stik

 4. Med fladpiskeren, 28 g dej hver

 5. 292 g dej hver

 6. Ved brug af fladpiskeren