Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskiner>Kom godt i gang med din køkkenmaskine> Hvordan justeres afstanden mellem piskeris og skål (skålløft)?

Hvordan justeres afstanden mellem piskeris og skål (skålløft)?

Hvis fladpiskeren ikke når ingredienserne eller rammer skålen, skal afstanden til skålen justeres. Det er nemt at gøre. Se trinnene ...

Din køkkenmaskine er fra fabrikken indstillet til den perfekte højde for optimal blanding, men med tiden og under fragt og brug kan den ændre sig og skal justeres. Hvis det er tilfældet, kan du selv nemt korrigere afstanden.

Tegn på, at afstanden til skålen skal justeres:

– Hvis fladpiskeren sidder for højt, kan den ikke nå ned og blande ingredienserne.

– Hvis fladpiskeren sidder for lavt, kan den ramme bunden af skålen, og den hvide belægning kan blive skrabet af den nederste del af piskeriset.

Sådan justerer du afstanden til skålen:

  1. Indstil køkkenmaskinen til ”0” (slukket), og tag stikket ud. how do you adjust the beater to bowl clearance step 1
  2. Sæt skålens løftehåndtag i nederste position for at få adgang til skruen. how do you adjust the beater to bowl clearance step 2
  3. Juster ved at dreje skruen, så fladpiskeren netop er fri af skålens nederste overflade, når den er løftet. Drej skruen mod uret for at hæve skålen og med uret for at sænke skålen. how do you adjust the beater to bowl clearance step 3 BEMÆRK: Der kræves kun en lille drejning: skruen kan kun drejes 1/4 omgang (90 grader) i en hvilken som helst retning. (Hele justeringsområdet er 1/2 omgang eller 180 grader).

BEMÆRK: Når fladpiskeren er korrekt justeret, slår den ikke mod bunden eller siden af skålen. Hvis fladpiskeren eller piskeriset er så tæt på, at det rammer, kan piskeriset blive slidt.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.