En brødrister med lang åbning giver plads til kreativitet

Brød fås i alle former og størrelser – fra skiveskåret til stort og solidt hjemmebagt brød, franske boules, bagels, panini, rosinboller og meget mere. Derfor har en brødrister med lange åbninger fra KitchenAid store risteslidser til at rumme dem alle sammen.

Dit ristede brød bliver klart til tiden med optønings-, genopvarmnings- og hold varm-funktioner. Et løftehåndtag med ekstra højde får de små stykker helt op, og hvis du elsker toast, skal du gå efter en sandwichholder. Det er gumletid.

Hvad er den bedste brødrister med lang åbning?

Vores Design Collection tager brødristning op på et højere niveau, med lange åbninger, så du får mere ud af dem. De fås i Creme, Rød og Sort og giver dig mulighed for virkelig at vise din stil. Der har lækre former og smarte funktioner som 'Lidt mere' for at gøre dit brød en anelse mørkere og Hold varm-funktion i op til 3 minutter. Bagelfunktion reducerer effekten på den ene side for at undgå, at den brænder på. Læg brød i alle former i risteåbningerne.

Cream toaster long slot 2 slice with breakfast

Vær i kontrol med en manuel brødrister med lange åbninger

Hvis du godt kan lide at holde øje med dit ristede brød, behøver du ikke lede længere. Denne brødrister gør det muligt at tjekke skiverne når som helst ved at løfte brødet uden at afbryde ristningen. Hvis du ikke kan modstå lige at skulle smugkigge, er dette brødristeren for dig – tilgængelig i Rød, Creme, Sort og Contour Silver. Tryk på afbryd, når det ristede brød er klart. De rummelige åbninger har plads til store brød og kager, og der er også en bagelfunktion.

Red toaster long slot 4 slice

Sådan vælger du: Et hurtigt overblik

Foretrækker du en stor brødrister med lange åbninger? Sammenlign dem nedenfor.

Toaster til 2 skivermed lange risteslidser 5KMT3115
kr 714,45 kr 1.299,00
KØB NU
Produktmateriale Plastik
Antal åbninger 1
Styringstype Manuel
Åbningslængde 26 cm
Åbningsbredde 3,8 mm
Løftehåndtag med ekstra højde Ja
Risteindstillinger 5
Optøningsfunktion Ja
Bagelfunktion Ja
Hold varm-funktion Nej
Genopvarmningsfunktion Ja
Lidt mere-funktion Ja

Praktisk sandwichholder og bollerister

Er du sulten efter en lækker toast til frokost eller aftensnack? KitchenAid-sandwichholderen er ekstraudstyr og kompatibel med alle vores brødristere. Den er fremstillet af rustfrit stål og holder fast i sandwichen for at undgå spild. Nyd en ristet sandwich i ægte cafestil, når du har lyst. Vores bollerister-tilbehørsdel er en anden mulighed til forsigtigt at varme boller og rundstykker.

Sandwich rack with slice of bread

Hvad med ristet surdejsbrød?

Et andet godt brød at riste i din brødrister med lang åbning er surdejsbrød. Det er en af de ældste brødtyper og bygger på vildgær og mælkesyrebakterier, der er naturligt til stede i mel – og det tager længere tid at gære. Surdej er med et ’strejf af skarphed’ populært for at være nemt at fordøje, give god næring og have et lavere sukkerindhold. Forkæl dig selv med en stor skive. Vidunderligt.

Black toaster long slot 4 slice with bread

Nyd en flot morgenmad

Start dagen med stil. Hvorfor ikke supplere din brødrister med en elkedel, der kan mere?

BLIV INSPIRERET
Black kettle with tea and pancakes
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.