i

Blend som ingen andre

I madlavning, ligesom også i det daglige liv, er hemmeligheden netop at sammensætte de rette ingredienser. Det er dig der skal vælge dem du foretrækker, men det er os der ved hvordan de skal blendes! Fra tørret til frossent frugt, fra frø til grøntsager, vi vil altid give dig den bedste blanding. Til en hurtig men sund madlavning. Til et liv uden kompromisser.

Den allerbedste blender er her!

KitchenAid ARTISAN Power Plus blender vil hjælpe dig med at tilberede dine sundeste opskrifter, lige fra supper til saucer, ved samtid at garantere cremede og mere konsistente resultater.

Eksklusiv gradueret blenderglas med varmekontrol

Denne specielle funktion gør det muligt at blande og opvarme en suppe i løbet af kun 5 minutter

Motor med maksimal effekt på 3,5 hk

Den blender hver type ingrediens på nem og hurtig måde for at lave frugt- og grøntsagspureer, juice, jordnøddesmør, saucer og meget mere.

Forudindstillede Adapti-Blend programmer

Bland dine ingredienser med ekstrem nemhed, takket være de tre Adapti-Blend programmer: smoothies, safte og supper. Hvert program har et unikt variabelt hastighedsområde, der er designet til en specifik konsistens.

Mere cremede og hurtigere tilberedninger

En blender med en ekstraordinær styrke, der er i stand til at kunne hjælpe dig med at lave sunde opskrifter: bland hurtigt og nemt frø, grøntsager, tørret og frossen frugt til cremede smoothies, safte, cremer og supper. Derudover kan du, takket være det eksklusive graduerede blenderglas med varmekontrol, blende og opvarme en suppe i løbet af kun fem minutter. Til en sund og hurtig ernæring.

Find den bedste blanding til dig med Tess Masters råd!

Se videoopskrifterne

Tag et kig på vores video-opskrifter! Hvem ved om de ikke vil give dig den rette inspiration til din næste, lækre kreation!

Hent kogebogen

Leder du efter inspiration til sunde og velsmagende opskrifter? Smoothies, supper, saucer og juicer: du kan finde alt sammen og endda mere, i vores kogebog!

top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.