Vi præsenterer Limited Edition 4,8 l køkkenmaskinen 2021 – ARTISAN

Light & Shadow

Vi fejrer alle de forskellige tidspunkter, du føler dig inspireret til at skabe i køkkenet med vores nye Limited Edition-køkkenmaskine. Uanset om du lige har 10 minutter om morgenen eller tre timer om aftenen, så kan du gøre det mondæne til noget spændende og hvert øjeblik til noget særligt.

Udforsk vores køkkenmaskine i Light & Shadow

 • Udforsk vores køkkenmaskine i Light & Shadow

  Limited Edition 4,8 l køkkenmaskine – ARTISAN med ekstra tilbehørsdele

  Limited Edition 4,8 l køkkenmaskine – ARTISAN med ekstra tilbehørsdele

  Vi præsenterer vores Limited Edition-køkkenmaskine: Light and Shadow. Den er omhyggeligt designet til at afspejle de særlige øjeblikke, der tilbringes i køkkenet – morgen eller aften – når kreativiteten rammer. Med kontrasten mellem lys og mørke, en glat og en teksturrig overflade og med vores unikke udsmykning, er denne køkkenmaskine en dristig, smuk kombination til dit hjem.

  Køb køkkenmaskinen

Få hvert øjeblik til at skille sig ud.

 • Smukt, kontrastrigt design

  Bliv inspireret, dag eller nat. Vores alsidige køkkenmaskine tager dig fra tidlig morgenmad til dovne eftermiddage til middagsfester i stearinlysenes skær.

 • Køkkenmaskine i sandfarvetoner

  Hvis du elsker det monokrome look, er vores sandfarvede køkkenmaskine et blødere alternativ til hvid. Giver dit køkken et solbeskinnet lys.

 • Sort 3D-skål med nitter

  Vores mørkesorte keramikskål står i perfekt kontrast til køkkenmaskinens lyse, glatte tekstur. Dens strukturelle mønster af dimensionelle nitter kaster skygge gennem dagen.

 • Elegante, kontrastrige detaljer

  På samme måde som en skaber forfiner en ret – med diskrete, afsluttende detaljer – fuldender det slanke metalbånd og tilbehørsmuffen billedet af lys og skygge.

Opskrifter, der altid inspirerer

Hav det sjovt i køkkenet med disse lækre opskrifter, der er inspireret af lys og skygge, og som passer til din nye køkkenmaskine.

 • Chokoladekage uden mel

  Chokoladekage uden mel

  Denne glutenfri kage, som er mørk og fyldig, laves med kun 4 ingredienser. Drys med flormelis for en virkelig dekadent kageoplevelse.

  Opdag
 • Tiramisu

  Tiramisu

  Smukke lag af amarettismåkager dyppet i espresso og cremet mascarpone, alle toppet med et drys kakao. Hvem elsker ikke denne italienske klassiker?

  Opdag
 • Marmorkage

  Marmorkage

  De lækre hvirvler af chokolade og vanilje ser imponerende ud, men er vidunderligt enkle – og smager fantastisk. Server din kage i skiver for at få den fulde marmoreffekt.

  Opdag

Bring magien fra
Light & Shadow
ind i dit hjem

Fra midnatsfester til eftermiddagssnacks – lad de dyrebare øjeblikke i køkkenet skille sig ud. Gå ikke glip af denne unikke køkkenmaskine i begrænset udgave.

 • Køb Limited Edition-køkkenmaskinen

  Køb Limited Edition-køkkenmaskinen

  Se
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.