Skip the navigation
Start>Sæt>Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM125 & 5KSB1325)
-10%
Web exclusive iconKun på nettet

Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM125 & 5KSB1325) - Rød

kr. 6.748,20kr. 7.498,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Byd en ikonisk Artisan-køkkenmaskine velkommen i dit køkken

Denne populære Artisan-model giver dig 100 års ekspertise. Vores køkkenmaskiners legendariske afrundede design, holdbarhed og alsidighed har givet dem en ikonisk status og gjort KitchenAid til verdens #1 KØKKENMASKINEMÆRKE(1). Uanset om du laver småkager, kartoffelmos, farsbrød eller brød, vil den aldrig svigte dig.

728e1f88-30a1-4a16-b54a-b59e36100cbb

Kraftfuld, hurtig og grundig blanding

KitchenAids køkkenmaskine var den første køkkenmaskine til hjemmet med den unikke "planetariske funktion". Hvad betyder det? Piskerskaftet drejer i den ene retning og piskeriset i den modsatte retning til mindst 59 berøringspunkter i skålen, så alt blandes helt sammen. 


Denne KitchenAid Artisan 125 har 10 hastigheder, der giver dig den præcision, du har brug for til opgaven. Du skal bare flytte hastighedskontrollen og lade køkkenmaskinen gøre arbejdet. Vælg hastighed 1 for at få en nænsom omrøring, eller hastighed 6 for at slå og piske, og hastighed 10 for hurtig piskning. Du kan faktisk få perfekt pisket flødeskum på mindre end 1 minut(2). Fra blanding af kagedej til bagning til piskning af marengs eller æltning af dej – bare vælg et tilbehør og en hastighed, og så er du klar.

Stand-mixer-tilt-head-4.8L-artisan-almond-cream-pouring-milk-in-the-mixer-bowl

Artisan-køkkenmaskine designet med dig i tankerne

Når du er ivrig efter at komme i gang med din nye KitchenAid 5KSM125, gider du ikke bruge tid på at kæmpe med besværligt tilbehør eller komplicerede knapper. Køkkenmaskinens vippehoved gør det supernemt. Du skal blot låse skålen på plads, sætte den valgte pisker i og sænke hovedet på maskinen. Skub hastighedsgrebet til start – så enkelt er det!


Når du er færdig, kan du lægge skålen, fladpiskeren og dejkrogen på øverste hylde i opvaskemaskinen og vaske piskeriset op i hånden i varmt sæbevand. Tilbehøret passer fint ned i skålen, når du ikke bruger køkkenmaskinen. Så nemt er det.

Stand-mixer-tilt-head-4.8L-artisan-silver-making-cookies

Den perfekte størrelse til små og store mængder

KitchenAid 125 er den mest populære af vores mellemstore køkkenmaskiner og håndterer nemt store eller små portioner mad. Så uanset om du pisker en dessert til én eller tilbereder en portion til fryseren, har denne køkkenmaskine en robust 4,8 l skål i rustfrit stål, der kan klare alt. 


Du kan gladeligt blande op til 2 kg brøddej eller hele 9 dusin småkager(3). Der er mere end nok til alle.

Stand-mixer-tilt-head-4.8L-artisan-onyx-black-5-year-guarantee-mixer-on-the-kitchen-table

Køkkenmaskinen med vippehoved holder i mange år

Vi elsker at høre fra folk, der stadig bruger tidlige modeller af KitchenAid-køkkenmaskiner, der er gået i arv fra generation til generation. Denne KitchenAid Artisan 5KSM125 er meget robust og har en massiv formstøbt zink-metalkonstruktion og en emaljebelægning, der er fødevaresikker og holdbar.


Den er modstandsdygtig over for slag og ridser, så du kan arbejde hårdt og stadig stole på, at den ser smuk ud i mange år fremover. Den føles beroligende robust og solid med en motor, der er designet til pålidelighed hver gang. Køkkenmaskinen har 5 års garanti, og tilbehøret har 2 års garanti – bare for at give dig ekstra ro i sindet.

Stand-mixer-tilt-head-4.8L-artisan-empire-red-making-pasta-with-mixer-extension

Saft, syltetøj og spegepølser

Den kulinariske verden er din legeplads med det spændende tilbehør til din KitchenAid -køkkenmaskine. Med den multifunktionelle tilbehørsmuffe kan du tilslutte en lang række værktøjer. Prøv at lave syltetøj eller coulis fra bunden, eller hak og stop dine egne urtepølser. Du kan tage hjemmelavet dej fra din køkkenmaskine og derefter rulle og skære den til spaghetti som en professionel. 


Hak, kværn, pres, riv, skær i tern, lav strimler, stop eller rør. Med en så robust base og tilbehør af rustfrit stål i høj kvalitet kan du opnå resultater, du kan være stolt af at vise frem.

Charlotte

Knuselsker min nye KitchenAid-køkkenmaskine.


Helt forelsket i min nye KitchenAid-køkkenmaskine. Så stille og så nem at rengøre. Jeg havde lyst til at prøve kræfter med nye bageprodukter, og maskinen gør det muligt for mig at være mere alsidig i produktionen af et nyt udvalg af bagværk til min lille kagevirksomhed. Knuselsker.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Den sejeste blender giver dig et boost

Start med iskolde drikkevarer, og gå så langt, som du vil. Slip din kulinariske fantasi løs, og lav nærende shakes, cremede smoothies, farverige dip, frisk salsa og lækre saucer. Det hele med blot ét tryk på en knap.

Blender-K150-almond-cream-mixing-ice-berries-juice

Knuser is på mindre end 10 sekunder

Knus op til en halv bakke is på få sekunder. En kraftfuld blenderhvirvelstrøm skabt af KitchenAids professionelt fremstillede blendersystem i 3 dele: Unikt asymmetrisk knivblad, der blender i fire vinkler, ribbet kandedesign, der folder indholdet ind i knivbladet, og en intelligent motor og hastighedskontrol på 0,9 hk, der registrerer indholdet og opretholder den optimale hastighed til alle ingredienser.


Væk din eventyrlyst derhjemme med forfriskende kolde smoothies og mange andre kreationer. Denne blender til isknusning gør det hele for dig på få øjeblikke.

Blender-K150-iron-cast-black-on-countertop-with-green-smoothie

En praktisk størrelse til dit køkken

Den store, ribbede blenderkande på 1,4 l er fremstillet i holdbart BPA-fri plast med praktiske mængdeangivelser som hjælper dig med at måle væsker uden brug af et målebæger. Låget har en praktisk aftagelig hætte, så du nemt kan tilføje ingredienser, mens du blender. Tab ikke pusten, men tilsæt ekstra ingredienser som f.eks. honning, mens du blender, så du kan få den helt rigtige smag. 


Det vil glæde dig at vide, at blenderkanden på 1,4 l og det letaftagelige låg tåler opvaskemaskine, når det er tid til at vaske op. Så er det helt klart til næste gang.

Blender-K150-onyx-black-with-red-berries-smoothie

Ideel til cremede lækkerier med sunde, frosne frugter

Det har aldrig været nemmere at få "seks om dagen" ind i din rutine med frossen ananas, blåbær, hindbær og alle mulige andre frosne frugter.


Vælg dine favoritter, og blend en velsmagende smoothie derhjemme med K150-blenderen. Drej knappen til isknusningsindstillingen, eller vælg en af de 3 forskellige hastigheder for at få fantastiske resultater, uanset ingredienserne. Du har kraften i dine hænder.


Den er omhyggeligt udformet med et elegant design og knap i formstøbt metal, der er bygget til at holde. Den vil du stolt kunne vise frem på din bordplade. 

Blender-K150-medaillon-silver-man-pouring-nuts-smoothie

Blød start-funktionen giver mindre rod

Blendere kan hjælpe med så mange opskrifter fra morgen til aften. Vi har tilføjet en blød start-funktion, der starter blendermotoren ved en lavere hastighed for forsigtigt at trække ingredienserne ind mod kniven, hvorefter hastigheden hurtigt øges til den valgte indstilling, så du undgår sprøjt.


Det betyder, at den kan arbejde så effektivt som muligt og indarbejde alle dine omhyggeligt udvalgte ingredienser uden at sprøjte på kanterne. 

Blender-K150-empire-red-with-personal-portable-jar

K150 blender accessories to suit your lifestyle

Vi vil have, du får mest muligt ud af din KitchenAid-blender hver eneste dag. Udvid mulighederne med en vifte af smart valgfrit tilbehør (sælges separat). Du kan vælge, hvad der passer til din livsstil, uanset om du har små børn, tit er på farten eller dyrker meget motion.


Lav frisk frugtjuice med citruspresseren på 1 l, eller blend og opbevar en ærtedip i det lille 200 ml blenderglas. Når du er på farten, kan du nyde friheden ved det personlige blenderglas på 500 ml, som har et låg, der er nemt at drikke af. 

SamUK

Blender is uden besvær


Fantastisk blender – var på udkig efter en blender, der kunne knuse is uden besvær, og det kan den her. Laver fantastiske cocktails og smoothies virkelig let – så lækkert.

img-testimonial-DK