Skip the navigation
-10%
Web exclusive iconKun på nettet

Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM175 & 5KSB4026) - Cast iron black

kr. 7.468,20kr. 8.298,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Make your mixer unique

Personalise it in 3 steps: choose your favourite colour, add even more personality by picking and extra bowl to match and add an engraving.

Tidløst design, der inspirerer din indre skaber

Vores køkkenmaskiner har en historie på over 100 år. Det legendariske afrundede design og alsidigheden har givet os titlen #1 KØKKENMASKINEMÆRKE I VERDEN(1). Uanset om du laver småkager, revet andekød, laver farsbrød eller surdej, så svigter denne køkkenmaskine dig ikke.

728e1f88-30a1-4a16-b54a-b59e36100cbb

Planetarisk funktion fra langsom omrøring til hurtig piskning

KitchenAids køkkenmaskine var den første køkkenmaskine til hjemmet med den unikke "planetariske funktion". Hvad betyder det? Det betyder, at piskerskaftet drejer den ene vej, og at tilbehørsdelene drejer i den anden retning til mindst 59 berøringspunkter i skålen. Alt, hvad du lægger i, bliver grundigt blandet – intet går tabt! Fra blanding af kagedej til æltning af pastadej, piskning af fløde eller at rive kyllingekød i stykker. 


Få hurtige og grundige resultater. Du skal blot vælge tilbehør og hastighed ved at dreje hastighedskontrollen. Vælg hastighed 1 for at få en nænsom omrøring, op til 6 for at slå og piske, og 10 for hurtig piskning. Du kan piske flødeskum på mindre end 60 sekunder (2). Så er den klaret. 

thumbnail

Hold det pænt og nemt

Køkkenmaskinen med vippehoved er designet til at være nem at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at montere eller fjerne tilbehør. Tryk på udløserknappen, og vip derefter hovedet tilbage for at tilføje eller fjerne piskeriset, piskeriset med fleksibel kant eller dejkrogen.


Mens du har travlt med at skabe, kan du lægge plastskærmen oven på skålen for at gøre det nemt at tilføje ingredienser. Den forhindrer også våde eller tørre ingredienser i at sprøjte op under blanding. Når du er færdig, kan du sætte skålene, hældetuden, piskerisene og dejkrogen i opvaskemaskinen. Vask piskeriset i hånden i varmt sæbevand. 

thumbnail (1)

Stor eller lille: 4,8 l er mellemstørrelsen

Hvis du laver en hurtig lille dessert eller et stort måltid, er køkkenmaskinen i denne størrelse ideel. Store eller mindre portioner kan være i skålen på 4,8 l. For at give dig en idé kan du tilberede mad med op til 1 kg hvedemel.


Og da du får mere med køkkenmaskinen 5KSM175PS, er der også en ekstra skål på 3 l. Det betyder, at du kan skifte mellem opskriftstrin og blive ved med at lave mad uden at skulle stoppe og vaske op. Køkkenmaskinen leveres med en fladpisker med fleksibel kant, der skraber skålen, mens den blander, med en slags dejskrabereffekt. Så alt blandes virkelig grundigt, selv ved klæbrige blandinger. 

Mixers-tilt-head-4.8L-artisan-with-extra-accessories-contour-silver-mixer-on-the-tabl

Bygget til at holde i mange år

Forskellige generationer kan vokse op og nyde køkkenmaskinen i dit køkken. Den ikoniske form og det klassiske design af denne slidstærke køkkenmaskine holder stadig. Alt tilbehør fra enhver æra passer til enhver model og går hele vejen tilbage til 1919.


Du får 5 års garanti med denne model for at få ro i sindet, og du kan også vælge at udvide den med vores gratis tilstandstjek af køkkenmaskinen inkluderet.

Accessories-stainless-steel-whisk-onyx-black-mixer-with-whisk-making-cake

Livlig eller cool? Vælg din vibe

Din køkkenmaskine skal passe ind i dit liv og køkken. Så vælg en, der passer til dig. Denne KitchenAid 4,8 l med ekstra tilbehør fås i et udvalg af fantastiske farver.


Gå efter et overdådigt strejf af farve med rød, eller hold det klassisk med sort. Der er også sølv, hvis du har lyst til et elegant og minimalistisk look. Forestil dig den i dit hjem... og se, hvad der føles rigtigt!

thumbnail (4)

Saft, syltetøj og spegepølser

Den kulinariske verden er din legeplads med det spændende tilbehør til køkkenmaskinen. Med den multifunktionelle tilbehørsmuffe kan du tilslutte en lang række værktøjer. Prøv at lave syltetøj eller coulis fra bunden, eller hak og stop dine egne urtepølser. Du kan tage den hjemmelavede dej fra din køkkenmaskine og derefter rulle og skære den til spaghetti som en professionel! 


Hak, kværn, pres, riv, skær i tern, lav strimler, stop eller rør. Med en så robust base og tilbehør af rustfrit stål i høj kvalitet kan du opnå resultater, du kan være stolt af at vise frem. 

women-using-blender-k400

Er du klar til kreativ sjov?

Hver ingrediens, hver tekstur, hver farve. Få mest muligt ud af det med K400.

Blenderen, der er klar til hvad som helst

Du kan nemt komme igennem alle de tætte og sunde ingredienser, du får lyst til at bruge i din madlavning, fra mandler til kokos. Den smukke K400-blender er din trofaste køkkenledsager hver dag, lige så mange gange du vil. Grønne smoothies, supper, dip, nøddesmør og fine puréer er klar på få øjeblikke. 

k400-red-blender

Hemmeligheden bag den perfekte smag

Tilbered vanskelige ingredienser som f.eks. grønkål eller mandler med en kraftfuld blenderhvirvelstrøm, der er unik for blendere fra KitchenAid. Det nøje konstruerede 3-delte blandingssystem anvender et unikt asymmetrisk knivblad, der blender fra fire vinkler, et riflet glasdesign, der vender indholdet ind mod kniven, og en adaptiv Intelli-Speed-motor med en maks. effekt på 1,5 hk. Den registrerer endda indholdet i blenderglasset for konstant at opretholde den optimale hastighed. Resultaterne? Lækkert. 

k400-blue-blender-with-kettle-toaster

Praktisk kapacitet med glassets renhed

Foretrækker du en glaskande? 1,4 l blenderglas af høj kvalitet fremstillet af glas, der holder det lugtfrit og fri for ridser. Mængdemarkeringer hjælper dig med at måle væsker uden at skulle bruge en separat målekande, så der skal vaskes mindre op. 


Låget har en aftagelig ingredienshætte, så du nemt kan dryppe ekstra elementer som sirup eller eddike i under blendningen. 1,4 l blenderkanden og det det let aftagelige låg kan begge tåle opvaskemaskine, så det er nemt at gøre rent.

k400-black-blender-changing-mode

Overtag styringen med de 5 hastigheder og programmer

Uanset hvad du er i humør til i dag - for eksempel en luftig shake til at drikke på farten, nøddesmør eller endda en krydret suppe eller pandekagedej - kan du let beslutte, hvilken kontrol, du skal bruge.


Der er 3 forudindstillede opskriftsprogrammer: Isknusning, isdrikke og smoothie. Eller bestem selv smag og tekstur, så det passer til dine præferencer, med den variable hastighedsknap med 5 muligheder. Du bliver snart ekspert i at lave skønne hjemmelavede blandinger helt som du kan lide dem.

k400-blender-almond-cream-preparing-plate

Mindre griseri med din K400-blender

Med en blender er det fornuftigt at starte langsomt og derefter sætte farten op. Derfor begynder soft-start-funktionen forsigtigt at trække maden ind mod kniven og derefter øges hurtigt til den valgte hastighedsindstilling for at undgå stænk.


Hvis du bruger din blender tit, vil det glæde dig at høre, at den er nem at vaske. Der er en brugervenlig selvrensningscyklus, som giver dig mulighed for at fylde blenderkanden halvt med vand og en dråbe opvaskemiddel og derefter køre cyklussen. Kanden på 1,4 l og låget kan også vaskes i opvaskemaskinen.

k400-mint-blender

Bygget til at holde med 5 års garanti

Du kan være sikker på, at din K400-blender er lige så robust, som den ser ud. Den ser smuk ud i et køkken og føles dejligt solid med den tunge bund af trykstøbt metal. Den leveres med en 5 års garanti for ro i sindet, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

k400-blender-red-adding-red-fruits

Smukke farver, der matcher din stil

Farve er i vores DNA. Vi har skabt vores K400-blendere i uimodståelige farver, så du kan matche din stil, dit hjem eller din køkkenmaskine. Find på noget andet, eller find inspiration i køkkenfarvetemaer. Giv et strejf af farve med en foryngende rød nuance, eller hold tingene kølige med en bleg pistacie eller sart silkeagtig pink. Du kan vælge en elegant K400-blender, der passer til din stil, dit hjem eller endda dine andre apparater fra KitchenAid i samme farvegruppe. 

k400-grey-blender-with-juicer-attachment

Få flere muligheder med din blender

Kan du lide et glas friskpresset juice om morgenen? Eller måske sætter du en ære i at lave små portioner nærende babymad? Måske er du klar til din næste træning, så hvorfor ikke tilberede en smoothie til at tage med?


Du kan lukke op for mulighederne med valgfrit tilbehør der passer til din livsstil. Udforsk K400-blendertilbehør, som omfatter en 1 l citruspresser til juice, 500 ml personlig blenderglas med et låg til at drikke af og 200 ml små portionsglas, som du endda kan blende direkte i. Alle dele sælges separat.