Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Bagersættet

kr. 1.944,00kr. 2.430,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Superværktøj i rustfrit stål

Lækre brownies, fantastiske marengs eller perfekt pizzadej. Dette førsteklasses KitchenAid-mixersæt i rustfrit stål med 3 dele indeholder alle de vigtige dele til din køkkenmaskine, så du kan tilberede lækre retter, hurtigere end du kan sige "bon appetit!".

Mixer-parts-mixer-accessory-set-in-stainless-steel-empire-red-mixer-with-whisk-in-the-kitchen-mixing

Tilbehør af høj kvalitet, du kan stole på

Et fladt piskeris til dej til småkager og kager, et piskeris til at piske luft i æggehvider og fløde og en fiks dejkrog til hjemmebagt brød, pizza og pastadej. Dette førsteklasses værktøj er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og er bygget til at levere varen opskrift efter opskrift. Da de er fremstillet udelukkende af rustfrit stål, tåler de opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen til en leg.

Mixer-parts-mixer-accessory-set-in-stainless-steel-empire-red-mixer-with-dough-hook-in-the-kitchen

Elegante hjælpere til din køkkenmaskine

Uanset om din køkkenmaskine er et nyt køb eller et skattet familiearvestykke, er hver en del af dette KitchenAid-køkkenmaskinesæt med 3 dele designet til at passe perfekt til alle vores 4,3, 4,7 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved. Suppler din køkkenmaskine med dette tilbehørssæt til blanding, tilberedning og bagning.

KitchenAid-glasskål med klare fordele

Ud over et rent look er denne glasblandeskål (5KSM5GB) en multitasker. Med mængdeangivelser til måling af ingredienser samt hældetud og håndtag er alt ved denne skål designet til at give dig præcision til en perfekt bagning. Hvad er den første kreation, du vil skabe i dit køkken? 

Accessories-glass-mixing-bowl-4.7L-with-lid-onyx-black-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

Nem at rengøre og sætte på frys eller varme

Uanset om du smelter smør i mikrobølgeovnen eller fryser hjemmelavet is, kan denne skål klare det hele. Når du er færdig med at tilberede løs med din køkkenmaskine, er der ikke behov for vask i hånden. Sæt den blot i opvaskemaskinen, så du får en ren og pletfri rengøring uden besvær.

Accessories-glass-mixing-bowl-4.7L-with-lid-empire-red-woman-mixing-ingredients-in-the-bowl

Krystalklar skål, så du kan holde øje med din madlavning

Ikke bare elegant, men også funktionel. Da den er gennemsigtig, gør denne 4,7 l glasblandeskål det nemt at holde øje med dine fremskridt og gør tilberedningen af mad til en leg. Ikke mere overblandet dej, så du kan få perfekte resultater hver gang.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing red fruit cream

Fremstillet til mini-køkkenmaskiner med vippehoved

Denne 3,3 l glasskål fra Kitchen Aid er bygget til at passe perfekt til mini-køkkenmaskinen med vippehoved. Med en kapacitet på 3,3 l er den ideel til hurtigt at lave dine dyrebare miniatureblandinger. Gode ting kommer i små størrelser!

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cake filling

Nemt at måle, blande og hælde

De praktiske mængdeangivelser, der er støbt i siden, betyder, at det aldrig har været nemmere at afmåle ingredienserne i skålen. Når din køkkenmaskine har vist, hvad den duer til, sørger hældetuden og det komfortable håndtag for, at du kan overføre blandingen nøjagtigt og uden besvær til bageformen eller formen, så der er mindst muligt spild.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid bowl and lid

Silikonelåg holder dine kreationer friske

Denne mini-glasskål fra KitchenAid leveres med et silikonelåg, der er designet til at holde på friskheden. Uanset om du slår en ekstra portion dej op eller sikrer, at dejen er hævet perfekt, holder låget dine ingredienser friske og smagfulde, mens du venter. 

Hvad siger andre?