Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Bestseller-sættet

kr. 2.158,40kr. 2.698,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Hurtig og grundig hakning

Det behøver ikke tage lang tid at lave mad fra bunden med friske ingredienser. KitchenAids kødhakker i metal klarer nemt selv de mest udfordrende ingredienser. Den hakker kød til pølser og burgere, grøntsager, hårde oste, frisk rasp, nødder, fisk og meget mere – så du kan bruge ingredienser, du har det godt med.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-table-grinding-raw-meat

Lad din køkkenmaskine gøre det hårde arbejde

Din køkkenmaskine kan både være kødhakker og pølsestopper! Dette tilbehør er nemt at sætte sammen, og derefter skal du blot fastgøre det til den multifunktionelle tilbehørsmuffe og lade køkkenmaskinen gøre arbejdet.


Det er en fornøjelse at se den hakke dine ingredienser, så du får perfekt hakkede burgerbøffer, rasp, patéer eller oste. Hvis du vil lave pølser, når du er færdig med at hakke, skal du bare bytte om på hakkeskiverne og sætte den valgte pølsetragt på.


Dine måltider vil ikke blot være friskere og sundere, helt uden konserveringsmidler, du får det også sjovt med at tilføje dine egne yndlingstwist for at gøre opskrifterne til helt dine egne.

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-meatballs-and-ingredients

Sunde opskrifter på den nemme måde

Brug kun de ingredienser, du ønsker, og undgå dem, du ikke vil have. Ønsker du exceptionel smag, så eksperimentér med at tilføje friske ingredienser såsom persille, hvidløg og rosmarin mm. til din blanding – lige som du ønsker det. Mulighederne er uendelige.


Den fine hakkeskive giver dig ensartede resultater, når du skal lave paté, babymad, smørepålæg eller kød til burgere, kødboller eller pølser med en finere tekstur. Den mellemfine hakkeskive er til lidt grovere burgere og bøffer, eller til grøntsager til supper, gryderetter eller vegetarburgere. Den grove hakkeskive er til grovere resultater, klarer nemt grøntsager og oste og giver dig den perfekte konsistens til chili eller kødtærter.


Tilbered og hak kød, fisk, grøntsager, frugt, ost, urter... listen er uendelig med dette alsidige tilbehør.

Mince-being-pushed-through-grinder-attachment-and out-the sausage

Store eller små... virkelig lækre pølser

Hvis du vil have friske, velsmagende pølser uden konserveringsmidler, er KitchenAid-pølsetilbehøret lige præcis det værktøj, du har brug for. Spis med ro i sindet, når du ved præcis, hvad der er i din mad, og imponer venner og familie med spændende smagskombinationer. Rødløg, peberfrugter og kylling? Lam og hvidløg? Det er op til dig.


Du kan vælge mellem to størrelser pølser. 9,5 mm til mindre pølser som f.eks. chipolatas eller 19 mm til større pølser som f.eks. bratwurst eller Cumberland. Vegetar? Dette tilbehør er bestemt ikke kun til kødspisere. Lav grøntsagsfyld efter eget valg, og nyd også lækre vegetarpølser. 

Stand-mixer-and-meat-grinder-and-sausage-stuffer-attachment-on-counter-with-ingrdients-and-raw-meatballs

Mere på én gang

Vil du hakke en masse på én gang? Med den større ingrediensbakke⁽¹⁾på denne kødhakkermodel af metal kan du tilberede flere ingredienser på én gang. Perfekt, når du vil lave større portioner eller får horder af sultne grillgæster. Og selvom den er større, kan den tages af, så du kan pakke den pænt væk i opbevaringsboksen. Vi har tænkt på det hele. 

Minced-meat-coming-out-of-the-meat-grinder

Hurtigere hakning giver hurtigere resultater

Med dette kødhakkertilbehørs robuste metaldesign kan du hakke kødet hurtigere⁽²⁾til selv de mest udfordrende ingredienser. Et godt tip er at sætte kødhakkeren i køleskabet eller fryseren for at afkøle den, før du hakker. Den lave temperatur hjælper virkelig, når du tilbereder kød, og gør det renere og nemmere at hakke alle slags ingredienser. Det er blot endnu et trick til at gøre måltiderne lidt mere enkle.

Stand-mixer-and-meat-grinder-attachment-and-sausage-stuffer-tubes-and-plate-on-kitchen-counter

Kødhakkeren af metal er lige så stærk, som den ser ud

KitchenAids kødhakkertilbehør 5KSMMGA er betryggende robust, fremstillet af aluminium og med hakkeskiver i rustfrit stål. Det klarer hurtigt og nemt alt, hvad du har brug for til din opskrift. Vær ikke bange for at eksperimentere! Det kan bruges til kød, grøntsager, frugt, nødder og ost, så du får præcis den konsistens, du er ude efter til dine kreationer. 

Woman’s-hands-and-dish-towel-cleaning-metal-ring

Nem at holde skinnende ren

Når du er færdig, er det nemt at rydde op. Der medfølger en rengøringsbørste, der gør det nemt at fjerne mad fra hakkeskiverne og andre dele af kødhakkeren. Skiven til pølsetragten, pølsetragterne og nedskubber tåler vask i opvaskemaskine på den øverste hylde. Alle øvrige dele skal vaskes op i hånden, og der medfølger en særlig rengøringsbørste til dette. Du kan endda sætte rengøringsbørsten i opvaskemaskinen.


Når alt er vasket og tørret, kan du pakke alle delene sammen i den praktiske opbevaringsboks, der også følger med dette tilbehør, så alle delene er pænt samlet i dit køkken. 

Reducer tilberedningstiden med vores snitte- og rivejern

Ét tilbehør, så mange nye muligheder. Hvis du overvejer en mere plantebaseret kost, gerne vil lave mere hjemmelavet mad fra bunden eller blot ønsker at gøre måltiderne mere interessante, vil dette tilbehør komme dig til undsætning i køkkenet. Det er den hurtige måde at tilsætte snittede og revne friske råvarer til dine foretrukne salater, forretter, tilbehør, hovedretter og meget mere.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

Gør din køkkenmaskine til en slank, grøn skæremaskine

Tilberedning af mad behøver aldrig at være kedelig igen. Du skal blot indsætte KitchenAid-rivejernet i strømfordeleren på en af vores køkkenmaskiner og lade det forvandle dine måltider. Sig ja til alle de opskrifter, du har udskudt, fordi der bare var så meget at skære og snitte og ikke nok timer i døgnet. Lækre, enkle, friske ingredienser med lidt eller ingen forberedelse – hvem kan sige nej til det?

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

Udskiftelige cylindere sparer dig for tid

Skal grøntsagerne til din opskrift tilberedes på forskellige måder? Intet problem. Med dette tilbehør til køkkenmaskinen skal du blot indsætte de udskiftelige cylindere. De skifter knivbladet på få sekunder, når du skifter mellem én opgave og den næste. Du skal blot vælge et passende knivblad og klikke det på plads i tilbehørets hoveddel. Fra snitning af agurker til rivning af rødkål på et øjeblik.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

Ikke kun salater, men også kartoffelpandekager eller oste-tacos

Der er masser af måder at tilsætte friske ingredienser til dine måltider på med KitchenAid-rivejernet. De 3 knivblade i rustfrit stål klarer opgaven i et snuptag. Brug dem til at tilberede grøntsager til saucer, kartoffelpandekager eller gryderetter, ost til toppings eller til at tilføje forskellige teksturer for at gøre din salat mere interessant. 

Cylinderen med knivbladet til snitning giver dig smukke, lige skiver grøntsager, f.eks. agurker, squash og bladselleri. Cylinderen med det mellemstore knivblad til rivning er perfekt til ost og fastere grøntsager som f.eks. gulerødder. Cylinderen med det grove knivblad til rivning vil skære gennem grøntsager, f.eks. kål, til lækker, sprød coleslaw eller wokretter.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

Skærer og river sikkert og enkelt

2-i-1-nedskubberen har dobbelt funktion. Tilbehøret giver dig et perfekt skæreresultat, både til store og små frugter og grøntsager. Åbningen på den store nedskubber er ca. 6 cm i diameter, og på den lille nedskubber er den ca. 3,5 cm i diameter. Men det er også en sikkerhedsfunktion. Brug altid nedstopperen, når du indfører dine ingredienser mod knivene, så dine fingre ikke kommer i klemme. 

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

Tilbehøret opbevares nemt

KitchenAid-snittejernet til grøntsager er en stor hjælp, men det optager ikke meget plads. Det leveres i sin egen nydelige, kompakte opbevaringsboks, så du kan anbringe tilbehøret og de tre medfølgende knivblade i et køkkenskab.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

Rengøres hurtigt

Når du er færdig med at skære, snitte og rive, kan du roligt sætte alle 3 knivblade og nedstopperen i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Hoveddelen til snitte- og rivejernet skal bare vaskes i hånden i sæbevand. Når alt er vasket og tørret, kan du opbevare det i boksen til næste gang.

Tony

KitchenAid-snitte- og rivejern

Dette er et virkelig godt tilbehør til min køkkenmaskine. Den er nem at opbevare og hurtig at tilslutte. Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt den river og snitter grøntsagerne i præcis samme størrelse. Perfekt til madlavning

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK