Skip the navigation
Start>Sæt>Sæt til brødbagning
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Sæt til brødbagning

kr. 2.558,40kr. 3.198,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Bedre bagning, voilà

Bagning er som en videnskab. Nøjagtighed og metode er alfa og omega for dit bagværk. KitchenAids vægt- og sigte-tilbehør måler digitalt dine tørre ingredienser og sigter dem derefter for at fjerne klumper og tilføje luft til blandingen. Det betyder mindre arbejde, større præcision og bedre resultater.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-cake-mixture-into-pan

Det uundværlige værktøj til travle bagere

KitchenAids sigte- og vægttilbehør er et uundværligt tilbehør til travle bagere. Det giver dig mulighed for gradvist og håndfrit at tilsætte vejede, sigtede ingredienser til skålen, helt uden spild og rod. Du skal bare sætte det på tilbehørsmuffen på en KitchenAid-køkkenmaskine, lægge ingredienserne i tragten og så lade maskinen arbejde. 


Dette tilbehør hjælper med alt lige fra fremtrylning af søde lækkerier til lækre, hjemmebagte brød og sikrer, at det, der kommer ud af ovnen, er lige, som du kan lide det.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-measuring-flour

Når du bager, betyder præcision alt

Præcis afmåling er et vigtigt element, når du skal opnå succes med dit bagværk. Professionelle bagere har brug for ensartede resultater, så følg altid deres opskrifter minutiøst, da selv den mindste fejlmåling kan have en stor effekt på resultatet.


Den brugervenlige, digitale vægt måler ingredienser efter vægt for at give en større præcision sammenlignet med måling efter volumen. Så dit bagværk bliver lige, som det skal være. Den digitale vægt fungerer enten som en del af tilbehøret eller kan også stå alene på køkkenbordet til vejning af ingredienser til andre tilberedningsopgaver ved hjælp af den medfølgende vægtplade.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-flour-in-the-ingredient-hopper

Håndfri, luftige resultater

Lad os være ærlige, vi har sikkert alle været fristet til at undlade at sigte de tørre ingredienser. Men når du sigter de tørre ingredienser som f.eks. mel, natron eller bagepulver, bliver de blandet bedre, hvilket gør dit bagværk luftigere. Sigtning indarbejder ikke kun luft i blandingen, det gør, at du undgår klumper.

Den automatiske sigte drives af din køkkenmaskine og klarer alt sigtningen for dig, så du kan tilberede andre ting imens. Lækre, lette kager, helt nemt og enkelt. Og når du vejer og tilsætter ingredienser, der ikke behøver at blive sigtet, f.eks. chokoladestykker, er sigten supernem at tage af.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food-from-above

3-i-1-hjælper giver mindre forberedelse og mindre rod

Den kombinerede vægt, sigte og sliske klarer flere tilberedningsstadier på én gang. Det betyder færre gadgets, mindre rod på køkkenbordet og færre beskidte tallerkner. Vej og sigt ingredienserne, og led dem nemt gennem tragten ned i køkkenmaskinens skål, eller drej tragten udad for at lede ingredienserne ned i en separat beholder uden spild. 


Tragten kan tage flere ingredienser på samme tid. Du skal blot tilsætte dine tørre ingredienser, indtil du har nået den ønskede mængde til din opskrift, tænde for maskinen, åbne ingrediensventilen og se den sigte som en drøm.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food

Rengøringen klares også nemt

Takket være sigte- og vægttilbehøret bruger du færre skåle, og rengøringen af tilbehøret går også som en leg. Alle delene (bortset fra vægten og sigtehuset) kan uden problemer vaskes i opvaskemaskinen på den øverste hylde.  Tør derefter huset af med en varm, fugtig klud, og tør det grundigt med en blød klud, inden det lægges væk indtil næste gang.

CathrineSomerset

Jeg brugte det til jul, da jeg bager en masse kager, og jeg elsker det simpelthen, fordi jeg ikke behøver at veje tingene på mine store vægte. Jeg vil anbefale det til alle.

img-testimonial-DK

Ælt og bag brødet samme sted

Hvis tanken om at lave brød fra bunden gør dig nervøs, så er dette værktøj lige noget for dig. Vores keramiske brødblandeskål med låg er hemmeligheden bag succesfuld brødbagning. Du skal bare sætte den på din 4,3 eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved, og så kan du blande, ælte, hæve og bage brød i én enhed.

Mixer-bowls-bread-bowl-with-lid-woman-showing-bread-in-bowl

Bag brød af høj kvalitet derhjemme

Ville du ønske, at du kunne lave brød i dit eget køkken og ramme plet hver gang? Denne blandeskål til brød med bagelåg fra KitchenAid er den ideelle løsning. Den er designet til at være nem at bruge og tager sig af hvert trin i tilberedningsprocessen.

Fastgør den på din køkkenmaskine, når du skal blande og ælte, lad dejen ligge i skålen for at hæve, og sæt så skålen direkte i ovnen. Låget fanger damp, når du bager ‑ ligesom en traditionel dampovn – og keramikskålen fastholder og leverer ensartet varme under hele bagningen, så alle slags brød får en gylden, sprød skorpe og en grundig bagning. Himmelsk.

Mixer-bowls-bread-bowl-with-lid-in-the-kitchen

Designet til nem rengøring

Når du er færdig med at bage dit brød, kan det ikke være nemmere at rydde op! Både den keramiske brødskål og låget kan vaskes i den øverste eller nederste hylde i opvaskemaskinen eller i varmt sæbevand. Hvis du vasker op i hånden, skal du blot sørge for at skylle og tørre dem grundigt. Så er de alle delene klar til næste gang, du vil have et smukt brød.

Mixer-bowls-bread-bowl-with-lid-5-years-guarantee-bowl-in-the-oven

Smuk, stærk og bygget til at holde

Den titaniumforstærkede keramikskål ser ikke kun godt ud, den modstår også afskalning, krakelering og revnedannelse og understøttes af en fem års begrænset garanti mod afskalning.

 

Du kan trygt sætte den i fryseren, mikrobølgeovnen, opvaskemaskinen og ovnen (op til 260 °C). Foruden brødbagning kan du bruge den til andre madlavningsfunktioner, f.eks. til at blødgøre smør, temperere chokolade, hærde eller køle ingredienser ned – alt sammen i en enkelt skål.

Mixer-bowls-bread-bowl-with-lid-honey-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

Passer til din køkkenmaskine med vippehoved fra KitchenAid

Brødskålen passer til din 4,3 l eller 4,8 l køkkenmaskine på nøjagtig samme måde som enhver anden blandeskål. Den har en kapacitet på 4,7 l, så du kan tilberede op til 525 g mel, der svarer til et mellemstort eller stort brød på ca. 450-600 g.

Og når du først er kommet i gang med at bage dit eget brød, bliver det hurtigt vanedannende. Åh ja. Du kan prøve dig frem med alle mulige forskellige opskrifter og ingredienser. Fra et klassisk hvidt brød eller et mættende fuldkornsbrød til focaccia, rugbrød eller brioche. Du kan finde en brødopskrift til enhver lejlighed og som supplement til ethvert måltid.

AnonymStaffordshire

"Det er sådan en genial opfindelse, man får gode resultater og lækkert brød hver eneste gang. Nem at rengøre."

img-testimonial-DK

Hvad siger andre?