Skip the navigation
Start>Sæt>(N)Ice-sættet
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

(N)Ice-sættet

kr. 2.399,20kr. 2.999,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Ismaskine til lækker is! Mums.

Sæt vores smarte isskål på din køkkenmaskine(1), så kan du hurtigt lave alle mulige smagskombinationer og eksperimentere med både ingredienser og toppings. Fra klassisk vaniljeis til mango mochi eller sorbet med brombær og hibiscus – der er så meget at prøve.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-on-a-kitchen-counter

Drevet af din KitchenAid-køkkenmaskine

Er du usikker på, hvordan du laver is derhjemme med en ismaskine? Med denne skål til isfremstilling kan du hurtigt blive ekspert. Den passer til de fleste køkkenmaskiner med løftearm (1), og erstatter den almindelige blandeskål og piskeriset. Du kan nemt tilslutte enheden til din køkkenmaskine, så du kan komme i gang med at røre dine yndlingsopskrifter sammen. 

Mixer-attachments-ice-cream-maker-person-pouring-caramel-into-ice-cream-maker-bowl

Skab plads i fryseren

Alle elsker is, ikke? Derfor har vi gjort KitchenAids skål til isfremstilling bedre end nogensinde før. Vores nye og forbedrede skål til isfremstilling giver endnu bedre resultater og er endnu mere holdbar. Den måler 17,8 cm i højden, 27,9 cm i bredden og 21,6 cm i diameter, og den kan rumme hele 1,9 l is (fra maks. 1,4 l ismasse), så husk at sikre dig, at den passer i fryseren. Og hvis du altid har den i fryseren, er den klar til brug, når du har lyst.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-next-to-ice-cream-on-a-kitchen-counter

Hurtige frosne lækkerier på under 30 minutter

Ja, så hurtigt går det! Husk at sætte skålen til isfremstilling i fryseren i god tid (mindst 16 timer eller natten over), eller hav den klar i fryseren fra starten, så kan du lave din foretrukne is på mindre end en halv time(3).  

Vi har sikret, at skålen forbliver koldere i længere tid(2), så du har mere tid til at skabe den tykke og cremede konsistens, du ønsker. Den store skål kan lave 1,9 l is ud af en ismasse på 1,4 l – det er nok til alle (hvis du altså har lyst til at dele).

Mixer-attachments-ice-cream-maker-tilt-head-stand-mixer-with-ice-cream-maker-bowl-filled-with-ice-cream

Omrører til hurtig, grundig blanding og mere cremede resultater

Takket være den smarte ismaskine er det slut med grovkornet is. Når du laver is, gælder det, at jo hurtigere blandingen fryses ned, jo færre iskrystaller opstår der, og jo mere cremet bliver resultatet. Under blandingen roterer ismaskinens omrører hurtigt og grundigt, så nedfrysningen bliver hurtig og ensartet. Den spreder og skraber de små iskrystaller fra kanterne i fryseskålen og indarbejder luft, så der skabes en tyk og cremet tekstur.

Husk at bruge fryseskålen, så snart du tager den ud af fryseren, da den begynder at tø op med det samme. Så vil du snart kunne nyde din lækre kreation!

Mixer-attachments-ice-cream-maker-ice-cream-maker-bowl-in-freezer-drawer

Nem at rengøre bagefter

Lad os se det i øjnene – der er ikke nogen, der elsker at rydde op. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt. Drivenheden og omrøreren tåler opvaskemaskine, og når fryseskålen har nået stuetemperatur, skal den vaskes op i hånden. Så er du helt klar til næste gang.

NadinegcGlauchau, Tyskland

Laver supercremet is – KitchenAids skål til isfremstilling overbeviste os alle sammen. Når du har nedfrosset skålen i mindst 16 timer, kan du tilberede din isblanding. Bagefter putter du den i maskinen, mens den kører. Efter 15-20 minutter har du lavet supercremet is. Den enkle håndtering og de uendelige muligheder for fantastiske iskreationer taler sit tydelige sprog for dette fantastiske tilbehør. Et absolut must for isfanatikere.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Omdan din køkkenmaskine til en shave ice-maskine

Shave ice-trenden er kommet for at blive, og der åbner stadig flere forretninger, som sælger disse iskolde lækkerier. Så hvis du har spekuleret på, hvordan du får shave ice derhjemme, har vi svaret. Med vores smarte tilbehørsdel kan du trylle en omgang shave ice frem, lige når du har lyst.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Shave Ice

Passer til alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Sæt blot KitchenAid shave ice-tilbehøret på strømfordeleren på en KitchenAid-køkkenmaskine. Og lad så køkkenmaskinen gøre alt arbejdet⁽¹⁾. Fra den berømte hawaiianske "shave ice" til italiensk granita, puertoricansk piraguas eller japansk kakigori – der er masser af isdesserter og -drinks at vælge imellem.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Holding Ice Mould

Fyld fryseren op, så du altid er klar

Lækkersulten kan ramme når som helst. Med de fire medfølgende forme kan du fryse isen på forhånd, så du altid er forberedt til lækre overraskelser eller uventede gæster. Tag blot formen ud af fryseren, og lad den stå og temperere i 10 minutter, så er den klar til at blive til shave ice. 


Så uanset om du har lyst til en kold snack på en brandvarm dag eller en sjov, kølig cocktail med vennerne, tager det kun få minutter med tilbehøret til shave ice. Der er ikke blot opskrifter fra hele verden og alle mulige former for lækre toppings og sirupper at eksperimentere med – du kan også prøve alternativer til almindelig is lavet af vand. Prøv noget nyt ved at fryse juice, kaffe, frugtte eller mælk i stedet for vand.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Strawberry Shave Ice

Få let of luftig is med 1, 2, 3 lette trin

Når du har fundet ud af, hvilken lækker smagskombination du har lyst til, er det let som en leg at skabe shave ice. Kun 3 trin: Frys, shave, skab! Når du har lavet den lette, sneagtige base, bliver det rigtig sjovt. To udskiftelige knive betyder, at du også kan skifte tekstur, mellem grove og fine spåner til forskellige opskrifter, sætte isen i og trække i håndtaget. 60 sekunder ⁽²⁾ senere har du over en halv liter luftig shave ice. 


Kold, forfriskende, sød shave ice stammer fra Japan, men er blevet en sikker favorit på Hawaii. Isen bliver høvlet i stedet for knust og får en pulveragtig, fin konsistens, ligesom sne. Så hvad er forskellen på shave ice og en snow cone? Snow cones har meget større granulat og er knasende i tekstur, mens shave ice er meget blødere og mere flydende.


Mixer Attachments Shave Ice Maker Dishwasher

Køl ned! Opsætning og rengøring er let

Rengøringen klares også nemt. Formene, lågene og tilbehøret tåler alle opvaskemaskine⁽³⁾. Du kan vaske tilbehørshuset i varmt sæbevand.  

KathrinshomeTyskland

Vi elsker det! Uanset om det er med vand eller mælk, med sirup eller frugt, er en shave ice forfriskende og meget nem at lave med shave ice-tilbehøret fra KitchenAid.

Dagen før kan du fryse en hvilken som helst smag i en af de 4 dåser (du har ikke brug for en masse plads i fryseren). Sæt derefter shave ice-tilbehøret på foodprocessorens forside, sæt kniven i (fin/grov), sæt isblokken i, sæt skålen under shave ice-tilbehøret og indstil til niveau 10, så får du fantastisk is.

Rengøring er hurtig: Delvist i opvaskemaskinen, delvist i hånden. Jeg er virkelig begejstret, og KitchenAid shave ice-tilbehøret bliver brugt meget i øjeblikket


Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Hvad siger andre?