Skip the navigation
Start>Sæt>Bagværkssæt
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Bagværkssæt

kr. 1.919,20kr. 2.399,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Dejmixeren i rustfrit stål klarer opgaven

Lav bagværk, du kan være stolt af, med din køkkenmaskine. Du får den karakteristiske flagede struktur hver gang, du bager kiks, tærter, empanadas... og meget mere. Denne dejmixer er også sej, når du skal mose og rive bløde grøntsager og "pulled" kød samt til uimodståelige, fyldige dip.

Accessories-pastry-beater-empire-red-bowl-lift-mixer-with-beater-mixing-dough

Dejmixeren er dit specialværktøj

Den dedikerede KitchenAid dejmixer i rustfrit stål svigter dig ikke. Den er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål, som er usædvanligt holdbart og leverer varen igen og igen. Den hakker effektivt koldt smør fra køleskabet, før det smelter, og får hurtigt overstået arbejdet med at rive og mose kød, grøntsager og frugt.

Accessories-pastry-beater-woman-fixing-pastry-beater-on-mixer-bowl-lift

Samarbejder med din køkkenmaskine med løftearm

Du vil elske KitchenAids dejmixer i rustfrit stål, som er designet til din robuste 6,6 og 6,9 l køkkenmaskine med løftearm. Når du har brugt den, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er at lave mørdej derhjemme i stedet for at købe den. Du skal bare klikke den på plads, så er du klar til selvsikkert at gå i lag med alle typer mørdej.

Accessories-pastry-beater-empire-red-mixer-with-beater-making-pie

Hvorfor er det stribet? Forklaringen ligger i de vandrette klinger

Det er en kunst at lave sit eget butterdej. Nøglen er de små stykker koldt smør, der er blandet jævnt gennem dejen, som giver dig den flagedannelse, du sigter efter.

 

Du kan bruge en manuel dejblander, men dejmixeren i rustfrit stål fra KitchenAid gør det hele for dig på få sekunder. De karakteristiske vandrette stænger skærer gennem koldt smør, uden at blande for meget eller varme det op, så du kan lave hjemmelavet butterdej uden besvær.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-with-beater-shreding-meat

Den kan også mose og rive

Dejmixeren i rustfrit stål fra KitchenAids har flere strenge at spille på. Den eliminerer ikke bare stress, når der skal laves butterdej fra bunden, den gør det også legende let at mose og rive. Saftigt, mørt kød er lækkert i så mange opskrifter, lige fra den klassiske kyllingesandwich til en burrito med pulled pork. Og mos behøver ikke bare at være kogte kartofler. Prøv med mos af søde kartofler eller tilberedt eller blød frugt til topping til desserter. Denne pisker kan klare det hele.

Bedre bagning, voilà

Bagning er som en videnskab. Nøjagtighed og metode er alfa og omega for dit bagværk. KitchenAids vægt- og sigte-tilbehør måler digitalt dine tørre ingredienser og sigter dem derefter for at fjerne klumper og tilføje luft til blandingen. Det betyder mindre arbejde, større præcision og bedre resultater.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-cake-mixture-into-pan

Det uundværlige værktøj til travle bagere

KitchenAids sigte- og vægttilbehør er et uundværligt tilbehør til travle bagere. Det giver dig mulighed for gradvist og håndfrit at tilsætte vejede, sigtede ingredienser til skålen, helt uden spild og rod. Du skal bare sætte det på tilbehørsmuffen på en KitchenAid-køkkenmaskine, lægge ingredienserne i tragten og så lade maskinen arbejde. 


Dette tilbehør hjælper med alt lige fra fremtrylning af søde lækkerier til lækre, hjemmebagte brød og sikrer, at det, der kommer ud af ovnen, er lige, som du kan lide det.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-measuring-flour

Når du bager, betyder præcision alt

Præcis afmåling er et vigtigt element, når du skal opnå succes med dit bagværk. Professionelle bagere har brug for ensartede resultater, så følg altid deres opskrifter minutiøst, da selv den mindste fejlmåling kan have en stor effekt på resultatet.


Den brugervenlige, digitale vægt måler ingredienser efter vægt for at give en større præcision sammenlignet med måling efter volumen. Så dit bagværk bliver lige, som det skal være. Den digitale vægt fungerer enten som en del af tilbehøret eller kan også stå alene på køkkenbordet til vejning af ingredienser til andre tilberedningsopgaver ved hjælp af den medfølgende vægtplade.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-flour-in-the-ingredient-hopper

Håndfri, luftige resultater

Lad os være ærlige, vi har sikkert alle været fristet til at undlade at sigte de tørre ingredienser. Men når du sigter de tørre ingredienser som f.eks. mel, natron eller bagepulver, bliver de blandet bedre, hvilket gør dit bagværk luftigere. Sigtning indarbejder ikke kun luft i blandingen, det gør, at du undgår klumper.

Den automatiske sigte drives af din køkkenmaskine og klarer alt sigtningen for dig, så du kan tilberede andre ting imens. Lækre, lette kager, helt nemt og enkelt. Og når du vejer og tilsætter ingredienser, der ikke behøver at blive sigtet, f.eks. chokoladestykker, er sigten supernem at tage af.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food-from-above

3-i-1-hjælper giver mindre forberedelse og mindre rod

Den kombinerede vægt, sigte og sliske klarer flere tilberedningsstadier på én gang. Det betyder færre gadgets, mindre rod på køkkenbordet og færre beskidte tallerkner. Vej og sigt ingredienserne, og led dem nemt gennem tragten ned i køkkenmaskinens skål, eller drej tragten udad for at lede ingredienserne ned i en separat beholder uden spild. 


Tragten kan tage flere ingredienser på samme tid. Du skal blot tilsætte dine tørre ingredienser, indtil du har nået den ønskede mængde til din opskrift, tænde for maskinen, åbne ingrediensventilen og se den sigte som en drøm.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food

Rengøringen klares også nemt

Takket være sigte- og vægttilbehøret bruger du færre skåle, og rengøringen af tilbehøret går også som en leg. Alle delene (bortset fra vægten og sigtehuset) kan uden problemer vaskes i opvaskemaskinen på den øverste hylde.  Tør derefter huset af med en varm, fugtig klud, og tør det grundigt med en blød klud, inden det lægges væk indtil næste gang.

CathrineSomerset

Jeg brugte det til jul, da jeg bager en masse kager, og jeg elsker det simpelthen, fordi jeg ikke behøver at veje tingene på mine store vægte. Jeg vil anbefale det til alle.

img-testimonial-DK

Hvad siger andre?