Skip the navigation
Start>Sæt>Grøntsagssættet
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Grøntsagssættet

kr. 2.071,20kr. 2.589,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Reducer tilberedningstiden med vores snitte- og rivejern

Ét tilbehør, så mange nye muligheder. Hvis du overvejer en mere plantebaseret kost, gerne vil lave mere hjemmelavet mad fra bunden eller blot ønsker at gøre måltiderne mere interessante, vil dette tilbehør komme dig til undsætning i køkkenet. Det er den hurtige måde at tilsætte snittede og revne friske råvarer til dine foretrukne salater, forretter, tilbehør, hovedretter og meget mere.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

Gør din køkkenmaskine til en slank, grøn skæremaskine

Tilberedning af mad behøver aldrig at være kedelig igen. Du skal blot indsætte KitchenAid-rivejernet i strømfordeleren på en af vores køkkenmaskiner og lade det forvandle dine måltider. Sig ja til alle de opskrifter, du har udskudt, fordi der bare var så meget at skære og snitte og ikke nok timer i døgnet. Lækre, enkle, friske ingredienser med lidt eller ingen forberedelse – hvem kan sige nej til det?

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

Udskiftelige cylindere sparer dig for tid

Skal grøntsagerne til din opskrift tilberedes på forskellige måder? Intet problem. Med dette tilbehør til køkkenmaskinen skal du blot indsætte de udskiftelige cylindere. De skifter knivbladet på få sekunder, når du skifter mellem én opgave og den næste. Du skal blot vælge et passende knivblad og klikke det på plads i tilbehørets hoveddel. Fra snitning af agurker til rivning af rødkål på et øjeblik.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

Ikke kun salater, men også kartoffelpandekager eller oste-tacos

Der er masser af måder at tilsætte friske ingredienser til dine måltider på med KitchenAid-rivejernet. De 3 knivblade i rustfrit stål klarer opgaven i et snuptag. Brug dem til at tilberede grøntsager til saucer, kartoffelpandekager eller gryderetter, ost til toppings eller til at tilføje forskellige teksturer for at gøre din salat mere interessant. 

Cylinderen med knivbladet til snitning giver dig smukke, lige skiver grøntsager, f.eks. agurker, squash og bladselleri. Cylinderen med det mellemstore knivblad til rivning er perfekt til ost og fastere grøntsager som f.eks. gulerødder. Cylinderen med det grove knivblad til rivning vil skære gennem grøntsager, f.eks. kål, til lækker, sprød coleslaw eller wokretter.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

Skærer og river sikkert og enkelt

2-i-1-nedskubberen har dobbelt funktion. Tilbehøret giver dig et perfekt skæreresultat, både til store og små frugter og grøntsager. Åbningen på den store nedskubber er ca. 6 cm i diameter, og på den lille nedskubber er den ca. 3,5 cm i diameter. Men det er også en sikkerhedsfunktion. Brug altid nedstopperen, når du indfører dine ingredienser mod knivene, så dine fingre ikke kommer i klemme. 

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

Tilbehøret opbevares nemt

KitchenAid-snittejernet til grøntsager er en stor hjælp, men det optager ikke meget plads. Det leveres i sin egen nydelige, kompakte opbevaringsboks, så du kan anbringe tilbehøret og de tre medfølgende knivblade i et køkkenskab.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

Rengøres hurtigt

Når du er færdig med at skære, snitte og rive, kan du roligt sætte alle 3 knivblade og nedstopperen i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Hoveddelen til snitte- og rivejernet skal bare vaskes i hånden i sæbevand. Når alt er vasket og tørret, kan du opbevare det i boksen til næste gang.

Tony

KitchenAid-snitte- og rivejern

Dette er et virkelig godt tilbehør til min køkkenmaskine. Den er nem at opbevare og hurtig at tilslutte. Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt den river og snitter grøntsagerne i præcis samme størrelse. Perfekt til madlavning

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Slip op til 9 mulige kombinationer løs

At lave spiraler er en skøn måde at gøre måltiderne mere interessante, skære ned på kulhydraterne og samtidig have det sjovt på. Med vores KitchenAid-spiralizertilbehør kan du lave nudler af søde kartofler, squashspaghetti eller nærende, snirklede salater. Men det stopper ikke dér – vores spiralizer udkerner, skærer og skræller, så du kan lave tærter, grøntsags- eller frugtchips, pastaretter, gryderetter, supper og meget mere.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-ice-blue-mixer-with-attachment-slicing-apple

Omdan din køkkenmaskine til en spiralizer

Hvis du er på udkig efter madinspiration og ejer en KitchenAid-køkkenmaskine, er vores spiralizertilbehør en fremragende måde at øge indsatsen, hvad angår måltider og snacks.


Den passer til alle KitchenAid-køkkenmaskiner og sættes fast på universaltilbehørsmuffen, så du kan spiralskære, skære, udkerne og skrælle dine frugter og grøntsager takket være det alsidige knivsystem med 4-i-1-funktionalitet. Med blot ét stykke tilbehør kan du tilføje et friskt, farverigt indspark til dine yndlingsopskrifter.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-sulver-mixer-with-attachment-slicing

Vælg mellem tynde eller medium spiraler

Med to forskellige spiralizerknive kan du vælge, om du vil have tynde eller medium spiraler. Den fine kniv giver dig strimler på 4 mm x 4 mm, f.eks. spaghetti. Spiralizerkniven til medium strimler giver tykkere ”nudler” på 4 mm x 6 mm, hurtige og nemme krøllede pommes frites eller grøntsagsstykker, der er velegnede til gryderetter og supper. 


Det er så tilfredsstillende at se de snirklede resultater falde ned på tallerkenen, at du bliver bidt af det, før du har set sig om. Spis dine spiraler rå, eller server dem tilberedt som et velsmagende, kulhydratfrit alternativ til pasta – uanset præferencer ser det skønt ud på tallerkenen og gør sundere måltider til en smal sag.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-peeling-potato

Skær, udkern og skræl som de professionelle

Spild ikke tiden bøjet over et skærebræt. Det er hurtigt og nemt at tilberede dine frugter og grøntsager med KitchenAid-spiralizeren, da den både kan skrælle, udkerne og skære. 


Udkernings- og snitteknivene er skarpe og kan klare stort set alt fra gulerødder og kartofler til søde kartofler og æbler. Snittekniven med 12 mm kerne giver dig strimler på 4 mm og er perfekt til ingredienser med små eller ingen kerner – f.eks. courgetter eller rødbeder. Snittekniven med 23 mm kerne giver dig de samme fine strimler på 4 mm, men er specielt designet til frugt og grøntsager med større kerner som f.eks. æbler eller pærer. 


Skrællekniven sparer dig for alt det fumlende skrælleri, så du bare kan læne dig tilbage og nyde showet. Du kan bruge den alene eller i kombination med spiralizer- eller snitteknive. Smart, ikke?

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-2-years-guarantee-ink-blue-mixer-with-attachment-slicing

Førsteklasses metalkonstruktion står distancen

Dette robuste tilbehør vil sprøjte de lækre former ud i mange år fremover. Metaldesignet giver dig holdbar, langvarig ydeevne med en garanti på 2 år, så du får ekstra ro i sindet. Og fordi den er monteret på din køkkenmaskine, er den også beroligende stabil, så du ikke behøver bevæge dig rundt på dit køkkenbord, mens du har travlt med at lave spiraler.

Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-in-the-kitchen

Nem at rengøre og pakke væk

Når du er færdig med din spiralizer, er der ingen grund til at frygte oprydningen. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig. Spiralizeren kan tørres af med en varm, fugtig klud, og alle knivene kan nemt komme i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Når de er rene og tørre, kan du pakke det hele væk i den medfølgende opbevaringsboks.

Kitchen fan

Fantastisk produkt. Tidsbesparende. Nyd den, og brug den hver dag. Den er også nem og sikker at bruge for børn

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Hvad siger andre?