Tillykke med din køkkenmaskine – nu kan du få din gratis digitale kogebog
Registrer din køkkenmaskine med løftearm hos os, så sender vi dig en gratis digital startguide, der er fuld af viden om og idéer til bagning. Når den er registret, kan vi hjælpe hurtigt, hvis du får brug for support. God fornøjelse med at skabe!
Lær din køkkenmaskine med løftearm at kende
Din robuste nye køkkenmaskine er klar til dit næste kulinariske eventyr. Den leveres med vigtigt tilbehør (varierer afhængigt af modellen) til forskellige opgaver. Du kan røre, blande, piske, ælte og endda rive.
Gør det hurtigt og perfekt
Der er mange forskellige hastighedsindstillinger at vælge imellem på din køkkenmaskine med løftearm. Det giver dig kontrol med alt lige fra forsigtig vending til æltning og piskning. Hastighedsniveauerne kan variere afhængigt af køkkenmaskinemodellen.
Hastighed 1/2
Sammenrøring af delikate ingredienser, æggehvide, fløde, uden at blande dem for hårdt. God at bruge til at blande bær uden at nedbryde selve frugten.
FOLDNING
Hastighed 1
Til langsom omrøring, sammenblanding, mosning og start af alle blandingsprocedurer. Bruges til at tilsætte mel og tørre ingredienser til dej samt til at tilsætte væsker til tørre ingredienser. Brug ikke hastighed 1 til at blande eller ælte gærdej.
OMRØRING
Hastighed 2
Til langsom blanding, mosning og hurtigere omrøring. Brug til at blande og ælte gærdej, tung dej, starte mosning af kartofler eller andre grøntsager, blande fedtstof ind i mel og blande tynd eller stænkende dej (gå ikke over hastighed 2, når du ælter gærdej, da det kan skade blandingen).
LANGSOM BLANDING
Hastighed 4
Til blanding af halvtung dej, f.eks. til småkager. Brug til at blande sukker og fedtstof og til at tilsætte sukker til æggehvider til marengs. Medium hastighed til kageblandinger. Du kan også rive tilberedt kød med piskeriset.
BLANDING, PISKNING
Hastighed 6
Til mellemhurtig piskning (oppiskning) eller sammenpiskning. Bruges til at færdiggøre blanding af kagedej, doughnutdej og anden slags dej. Høj hastighed til kageblandinger.
PISKNING, OPPISKNING
Hastighed 8
Til effektiv piskning af fløde, æggehvider og kogt glasur.
HURTIG PISKNING, SAMMENPISKNING
Hastighed 10
Til piskning af små mængder fløde, æggehvider eller til færdigpiskning af kartoffelmos.
HURTIG PISKNING