Tillykke med dit sæt i 3 dele med pastaskærere og pastapladevalse
Din brugervejledning er klar til download. Registrer dit nye stykke tilbehør hos os, så du hurtigt kan få hjælp, hvis du har brug for det. Lad os lave pasta!
Hvad kan du lave med dine nye pastaskærere og din nye pastapladevalse?
Med dit pålidelige pastatilbehørssæt er der altid lækker frisk pasta på menuen. Der er en valse til at lave jævne plader og skærere, så du kan lave favoritter som fettuccine og spaghetti. Her er alt, hvad du behøver for at komme i gang...
Sådan tilslutter du dit tilbehør
Sådan bruges pastapladevalsen: oversigt over tykkelser
Din pastapladevalse har 8 forskellige indstillinger for tykkelse, så du kan få præcis det resultat, du ønsker. Drys lidt mel på hvert stykke for at forhindre, at det hænger fast, og bliv ved med at føre det igennem. Start med indstilling nr. 1, og øg gradvist til den ønskede tykkelse. Bemærk: kun beregnet til brug med pastadej.
Indstilling 1 eller 2
Til æltning og til påbegyndelse af udtynding af pastadejen.
Indstilling 3
Tykke "kluski"-nudler (polsk stil), som indeholder dobbelt mængde æg.
Indstilling 4
Brug denne midterste indstilling til at udrulle dej til ægnudler.
Indstilling 4 eller 5
En god tykkelse til lasagneplader, fettuccine, spaghetti og ravioli.
Indstilling 6 eller 7
Tynde indstillinger til tortellini, tynde fettuccine og linguine fini ("små linguine").
Indstilling 7 eller 8
Fin tykkelse til pasta af "englehårstypen"/cappellini eller meget tynde linguine.
Hvilken hastighed skal jeg bruge til min pasta?
Opnå den perfekte pasta ved at følge vejledningen til valg af hastighed nedenfor. Du skal blot skubbe køkkenmaskinens hastighedsknap hen på den rigtige hastighed for tilbehøret.
Sådan rengør du dine pastaskærere og din pastapladevalse
Du skal sørge for, at dit pastasæt i rustfrit stål fungerer perfekt. Se, hvordan du bedst holder delene rene.
Brug aldrig en kniv eller andre skarpe genstande til at fjerne overskydende dej. Lad ikke et viskestykke eller andre klude løbe gennem valsen for at rengøre den.