Skip the navigation

Squashkage fra det salte køkken

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Savory zucchini cake

Denne squashkage fra det salte køkken bliver din yndlingsopskrift til brunch.

Duration
I alt1h
Prep15min
Madlavning45min

Redskaber

StandMixerStandMixer
FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment

Ingredienser

Servering

1/3

squash

83 g

mel

66 g

feta

33 ml

olivenolie

33 ml

mælk

1

æg

1/9 bundt

purløg

1/9 bundt

mynte

1/3 tsk

bagepulver

1/3 tsk

salt

Trin for trin

  1. Kom mel, bagepulver, salt, mælk, olie og æg i en køkkenmaskineskål.

  2. Fastgør fladpiskeren, og bland ved hastighed 2 i 35-40 sekunder, indtil dejen er ensartet.

  3. Fastgør foodprocessoren med rivejernet monteret til køkkenmaskinen. Sæt skålen med dej under den. Skær en squash i 4, og skub den gennem påfyldningstragten ved hastighed 6.

  4. Smuldr feta ned i skålen. Hak og tilsæt urterne, og bland ved hastighed 1 i en køkkenmaskine med en fladpisker i 15 sekunder.

  5. Hæld dejen i en brødform med bagepapir. Bages i 45 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.