Squashkage fra det salte køkken
Denne squashkage fra det salte køkken bliver din yndlingsopskrift til brunch.
Redskaber
Ingredienser
Servering
1/3
squash
83 g
mel
66 g
feta
33 ml
olivenolie
33 ml
mælk
1
æg
1/9 bundt
purløg
1/9 bundt
mynte
1/3 tsk
bagepulver
1/3 tsk
salt
Trin for trin
Kom mel, bagepulver, salt, mælk, olie og æg i en køkkenmaskineskål.
Fastgør fladpiskeren, og bland ved hastighed 2 i 35-40 sekunder, indtil dejen er ensartet.
Fastgør foodprocessoren med rivejernet monteret til køkkenmaskinen. Sæt skålen med dej under den. Skær en squash i 4, og skub den gennem påfyldningstragten ved hastighed 6.
Smuldr feta ned i skålen. Hak og tilsæt urterne, og bland ved hastighed 1 i en køkkenmaskine med en fladpisker i 15 sekunder.
Hæld dejen i en brødform med bagepapir. Bages i 45 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.