Skip the navigation

Veganske cupcakes

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Vegan cupcakes

Alle vil elske disse lækre veganske cupcakes!

Duration
I alt42min
Prep20min
Madlavning22min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

50 g

hvidt mel

1/2 tsk

salt

1/2 tsk

bagepulver

1/4 tsk

vaniljepulver

1/2 tsk

natron

190 ml

mandelmælk

130 g

strøsukker

1 spsk

vegetabilsk olie

115 g

vegansk smør

440 g

flormelis

1 tsk

vaniljeekstrakt

1

tørrede rosenknopper

Trin for trin

  1. Fastgør sigte- og vægttilbehøret til standermikseren. Sigt mel, salt, bagepulver, vaniljepulver og natron i skålen på køkkenmaskinen på hastighed 4. Sæt til side.

  2. Tilsæt mandelmælk, strøsukker og vegetabilsk olie i en anden skål til køkkenmaskinen med trådpiskeriset monteret. Bland ved hastighed 6 i 4 minutter. Reducer hastigheden til 4, og tilsæt langsomt den sigtede blanding med en skefuld ad gangen.

  3. Fordel dejen i 10 cupcake-forme. Bages i 22 minutter ved 175ºC i en forvarmet ovn.

  4. Lad dem køle helt af, og sæt dem på en bagerist.

  5. Put det veganske smør i standermiksrens skål med trådpiskeriset monteret. Bland det på hastighed 2, og tilsæt flormelis en skefuld ad gangen.

  6. Tilsæt vaniljeekstrakt. Øg hastigheden til 10, og pisk i 5 minutter, indtil glasuren er helt let og luftig.

  7. Hæld glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt det på dine cupcakes.

  8. Afslut med et lille drys af den tørrede rosenknop.