Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – RØD
-10%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – RØD

5KSM2CB5ER

5 års garanti

Temperaturbestandig keramikskål i rød til 4,3, 4,7 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved.

kr. 809,10kr. 899,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Empire Red KitchenAid-keramikskål

Vores smukke, slidstærke keramikskål i Empire Red vil sætte kulør på dit køkken. Match den med din køkkenmaskine, eller lav en lækker farvekombination, så du kan prøve noget nyt.

Fremstillet til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Prøv noget nyt med vores røde skål

Gør hver dag til en rødglødende succes med denne smukke, dristige Empire Red-keramikskål.  (5KSM2CB5ER) til din KitchenAid-køkkenmaskine. Den er robust og stærk og har også et håndtag og hældetud, så det er nemt at blande og tilberede. Og med en ekstra skål i dit liv vil du suse gennem dine opskriftstrin.

Accessories ceramic empire red in the owen

Skålen, der ikke revner for et godt ord

Denne holdbare og hårdføre skål er lige så glad i mikrobølgeovnen eller ovnen, som den er i fryseren. Du kan bruge den til at blødgøre smør, temperere chokolade, hærde eller køle dine ingredienser, så du ikke skal bruge forskellige beholdere, mens du arbejder. Den tåler også opvaskemaskine, så du behøver ikke bekymre dig om at rydde op.

Accessories-ceramic-bowl-red empire 5 year guarantee mixer and bowl with sweets

Garanteret holdbarhed

Denne hårde negl er titaniumforstærket keramik med en 5 års garanti mod afskalning, og den er behagelig og nem at arbejde med. Den ikke er porøs og absorberer ikke lugt, smag eller bakterier fra maden. Den vil ikke krakelere, revne eller misfarves - og vil helt sikkert ikke skuffe dig. Med denne keramiske skål kan du tilberede ret efter ret.

Accessories ceramic bowl red empire mixer and bowl on kitchen counter

Giv din køkkenmaskine en makeover

Den er lavet til 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved, så du kan lade denne lækre skål matche din køkkenmaskine eller give den et helt nyt look. Men denne skål er ikke kun flot, den er også meget nyttig, da en ekstra skål gør, at du kan arbejde på to ting på én gang. Meget imponerende.

Accessories ceramic bowl red empire spout close up

Nem hældning = mindre rod

Slut med rodede bordplader eller bageforme. Den kandelignende hældetud giver dig mulighed for at skabe den perfekte blanding, uden at skulle kæmpe med skeer eller prøve at hælde fra siden af skålen. Så er der én ting mindre at tænke på, når du har travlt med at skabe nye kreationer.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?