Skip the navigation
-15%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – CLASSIC COLUMN

5KSM2CB5PCC

5 års garanti

Temperaturbestandig keramik skål i Classic Column-design til 4,3, 4,7 og 4,8 l køkkenmaskiner med vi...

kr. 918,00kr. 1.080,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

KitchenAid-keramikskål med klassisk søjledesign

Fine riller på en ren, klar glasur gør, at dybde og dimensioner kommer i centrum med denne alsidige og slidstærke keramikblandeskål.

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Langtidsholdbar klassisk stil

Suppler din køkkenmaskine med denne flotte blandeskål i klassisk søjledesign og med håndtag (5KSM2CB5PCC). Den er slidstærk, alsidig og langtidsholdbar. Uanset om du nedfryser dej eller tempererer chokolade, kan denne skål holde til de fleste temperaturer, hvilket gør den til den perfekte partner til din køkkenmaskine.

Accessories-ceramic-bowl-in-the-oven-classic-column

Designet til at kunne klare enhver temperatur

Fryseren, mikrobølgeovnen og ovnen – denne KitchenAid-keramikblandeskål kan holde til det hele. Opvarm og afkøl ingredienserne undervejs, uanset om du nedfryser en sorbet, blødgør smør eller stiller dej til hævning i ovnen. Det tager ingen tid at rengøre den, da den tåler opvaskemaskine – du skal blot sætte den i opvaskemaskinen, så den er klar til næste gang, du skal i køkkenet.

Accessories-ceramic-bowl-mixer-with-bowl-5-year-guarantee

Forstærket keramik, der er slidstærk og pålidelig

KitchenAids keramikblandeskåle er fremstillet i titaniumforstærket keramik og designet til at holde i årevis. De er ikke porøse og absorberer ikke lugt, smag eller bakterier fra maden. Hver enkelt leveres med en 5 års garanti mod afskalning, så du behøver ikke at bekymre dig om afskalning, revnedannelse, krakelering eller misfarvning. Det må give stof til eftertanke!

Accessories-ceramic-bowl-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

Et arkitektonisk look til din køkkenmaskine

Giv din trofaste KitchenAid-køkkenmaskine et løft med dette arkitektoniske søjledesign. Denne keramikskål er designet til at passe perfekt til vores 4,3 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved og kan rumme helt op til 4,7 l – ideel til at lave både små og store blandinger derhjemme. Hvad mon du bliver inspireret til at lave?

Accessories-ceramic-bowl-pour-spot-close-up

Slip for rod med en hældetud

Har du brug for at hælde smeltet chokolade, frisk dej eller flødeskum ud? KitchenAid-keramikblandeskåle er designet til at være behagelige at bruge, uanset hvad du har planer om at lave i dag. Den praktiske hældetud gør det muligt forsigtigt at hælde blandingen ud af blandeskålen. Nyd hvert trin i processen, og minimer spild.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?