Skip the navigation
-10%

PASTAPLADEVALSE

5KSMPSA

2 års garanti

Pastapladevalse til alle køkkenmaskiner. Rul dej jævnt til lasagne, linguine og meget mere.

kr. 1.079,10kr. 1.199,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Rul hele vejen til pastaperfektion

Få lidt af Italien med hjem i dit køkken med vores pastapladevalse. Den passer til din KitchenAid-køkkenmaskine og gør det let som en leg at rulle pasta. Få smukke, jævne pastaplader, og lav dine foretrukne pastaretter derhjemme.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Fremstillet i rustfrit stål

Pastapladevalse med 8 indstillinger til justering af tykkelse

Hvad er der i kassen?

KitchenAids pastapladevalse 5KSMPSA er et uundværligt tilbehør til alle pastaelskere. Du skal blot sætte den på din KitchenAid-køkkenmaskine og lade den gøre alt det hårde arbejde.

Lækker pasta, der er nem at rulle

Frisk, hjemmelavet pasta er en lækker og nem måde at løfte dine italienske retter på. Med fire enkle ingredienser og vores KitchenAid-pastapladevalse kan du rulle professionel pasta ud på ingen tid. Prøv at eksperimentere med naturlige farver som gulerod, peberfrugt eller rødbede for at give din pasta lidt ekstra personlighed.

Mixer-attachments-pasta-roller-two-man-using-pasta-roller

Passer perfekt til alle KitchenAid-køkkenmaskiner

KitchenAids pastapladevalse omdanner en hvilken som helst af vores køkkenmaskiner til en pastamaskine – der er intet behov for andre apparater i dit køkken. Denne pastapladevalse i rustfrit stål er designet til at fungere sammen med alle KitchenAids køkkenmaskinemodeller, og den kan fastgøres sikkert til din køkkenmaskine, så du får et robust værktøj, der garanterer smuk tynd pasta hver eneste gang – helt klar til at blive skåret med vores KitchenAid-pastaskærer (sælges separat) eller dine egne pastaværktøjer.

Mixer-attachments-pasta-roller-women-using-pasta-roller

Vink de trætte arme farvel

KitchenAids pastapladevalse er designet til at være nem at bruge, så du kan vinke farvel til de trætte spaghettiarme. Når du har lavet dejen og ladet den hvile, kan du føre den igennem pastapladevalsen, indtil den er perfekt. 


Del din friske dej, pres den flad, og drys den derefter med lidt mel. Uanset om du laver tyk tagliolini eller fin linguine, garanterer vores otte forskellige indstillinger til justering af tykkelse, at du får smukke tynde pastaplader hver eneste gang.

Mixer-attachments-pasta-roller-different-stand-mixers-with-pasta-roller-attachment

Fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet i Italien

Forkæl dig selv med en pastapladevalse, der er bygget til at holde. Den er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet i Italien, og den er holdbar og præcis, så du kan rulle plade efter plade i lige den tykkelse, du kan lide. 


Vi har også sørget for, at den er nem at rengøre. Den medfølgende praktiske rengøringsbørste kan bruges til alle de dele, der er svære at nå, så du kan fjerne indtørret dej. Bagefter kan du tørre den af med en tør klud, så den er helt klar til næste gang.

Mixer-attachments-pasta-roller-stand-mixer-with-pasta-cutter-attachment

Gå videre til KitchenAids pastaskærere

Når du har dine tynde, jævne plader, kan du gå videre til at skære dem. Du kan enten bruge manuelle pastaskærere eller vores pastaskærere, når du vil lave spaghetti, fettuccine eller andre typer pasta, uanset om de er tykke eller tynde (sælges separat). Du skal bare sætte din valgte pastaskærer på din KitchenAid-køkkenmaskine for at få smukke slanke pastatråde. 

Muckeecas

Pastapladevalsen er et helt uundværligt køb. Denne gadget er så meget nemmere at bruge end modellerne med håndtag. Den giver dig frie hænder til at holde pastaen i hele dens længde. Jeg har lært at skære pastaen over på midten, når den er halvvejs igennem, så jeg får helt tynd pasta. Da jeg skulle rengøre den, fulgte jeg instruktionerne. Lad det tørre ud. Brug børsten til at rengøre valserne ved at dreje dem op og ned. Den virker hver gang. Et fremragende produkt.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?