Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>SNITTE- OG RIVEJERN TIL GRØNTSAGER
-10%

SNITTE- OG RIVEJERN TIL GRØNTSAGER

5KSMVSA

2 års garanti

Snitte- og rivejern til grøntsager til alle køkkenmaskiner til at lave salater og meget mere.

kr. 1.079,10kr. 1.199,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Det har aldrig været nemmere at rive og snitte

Snittejernet til grøntsager gør det nemmere at tilsætte flere friske fødevarer til madlavningen derhjemme. Vores alsidige snitte- og rivejern giver dig mulighed for at snitte, skære og rive ingredienser fra gulerødder til chokolade.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

3 cylindere (til skiver, medium eller grov rivning)

Ekstra bred påfyldningstragt

Tåler opvaskemaskine

Kompakt opbevaringsboks

Hvad er der i kassen?

Tilberedning af friske fødevarer er let som en leg med KitchenAid snitte- og rivejern 5KSMVSA. Kan sættes på din køkkenmaskine til at klare de besværlige skæreopgaver.

Reducer tilberedningstiden med vores snitte- og rivejern

Ét tilbehør, så mange nye muligheder. Hvis du overvejer en mere plantebaseret kost, gerne vil lave mere hjemmelavet mad fra bunden eller blot ønsker at gøre måltiderne mere interessante, vil dette tilbehør komme dig til undsætning i køkkenet. Det er den hurtige måde at tilsætte snittede og revne friske råvarer til dine foretrukne salater, forretter, tilbehør, hovedretter og meget mere.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

Gør din køkkenmaskine til en slank, grøn skæremaskine

Tilberedning af mad behøver aldrig at være kedelig igen. Du skal blot indsætte KitchenAid-rivejernet i strømfordeleren på en af vores køkkenmaskiner og lade det forvandle dine måltider. Sig ja til alle de opskrifter, du har udskudt, fordi der bare var så meget at skære og snitte og ikke nok timer i døgnet. Lækre, enkle, friske ingredienser med lidt eller ingen forberedelse – hvem kan sige nej til det?

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

Udskiftelige cylindere sparer dig for tid

Skal grøntsagerne til din opskrift tilberedes på forskellige måder? Intet problem. Med dette tilbehør til køkkenmaskinen skal du blot indsætte de udskiftelige cylindere. De skifter knivbladet på få sekunder, når du skifter mellem én opgave og den næste. Du skal blot vælge et passende knivblad og klikke det på plads i tilbehørets hoveddel. Fra snitning af agurker til rivning af rødkål på et øjeblik.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

Ikke kun salater, men også kartoffelpandekager eller oste-tacos

Der er masser af måder at tilsætte friske ingredienser til dine måltider på med KitchenAid-rivejernet. De 3 knivblade i rustfrit stål klarer opgaven i et snuptag. Brug dem til at tilberede grøntsager til saucer, kartoffelpandekager eller gryderetter, ost til toppings eller til at tilføje forskellige teksturer for at gøre din salat mere interessant. 

Cylinderen med knivbladet til snitning giver dig smukke, lige skiver grøntsager, f.eks. agurker, squash og bladselleri. Cylinderen med det mellemstore knivblad til rivning er perfekt til ost og fastere grøntsager som f.eks. gulerødder. Cylinderen med det grove knivblad til rivning vil skære gennem grøntsager, f.eks. kål, til lækker, sprød coleslaw eller wokretter.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

Skærer og river sikkert og enkelt

2-i-1-nedskubberen har dobbelt funktion. Tilbehøret giver dig et perfekt skæreresultat, både til store og små frugter og grøntsager. Åbningen på den store nedskubber er ca. 6 cm i diameter, og på den lille nedskubber er den ca. 3,5 cm i diameter. Men det er også en sikkerhedsfunktion. Brug altid nedstopperen, når du indfører dine ingredienser mod knivene, så dine fingre ikke kommer i klemme. 

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

Tilbehøret opbevares nemt

KitchenAid-snittejernet til grøntsager er en stor hjælp, men det optager ikke meget plads. Det leveres i sin egen nydelige, kompakte opbevaringsboks, så du kan anbringe tilbehøret og de tre medfølgende knivblade i et køkkenskab.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

Rengøres hurtigt

Når du er færdig med at skære, snitte og rive, kan du roligt sætte alle 3 knivblade og nedstopperen i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Hoveddelen til snitte- og rivejernet skal bare vaskes i hånden i sæbevand. Når alt er vasket og tørret, kan du opbevare det i boksen til næste gang.

Tony

KitchenAid-snitte- og rivejern

Dette er et virkelig godt tilbehør til min køkkenmaskine. Den er nem at opbevare og hurtig at tilslutte. Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt den river og snitter grøntsagerne i præcis samme størrelse. Perfekt til madlavning

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?