Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>SUPPLERENDE PØLSEFYLDS TILBEHØR
-10%

SUPPLERENDE PØLSEFYLDS TILBEHØR

5KSMSSA

2 års garanti

Pølsehornstilbehør til kødhakkertilbehøret til alle køkkenmaskiner.

kr. 359,10kr. 399,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Lækre hjemmelavede pølser fra bunden

Kan du ikke lide pølser fra butikkerne? Eller vil du bare gerne slippe for konserveringsmidlerne? Med KitchenAid-pølsehornet er det meget nemmere at lave dine egne hjemmelavede pølser, end du tror. Eksperimentér med forskellige smagsvarianter.

Til kødhakkertilbehøret 5KSMFGA (sælges separat)

2 pølsehorn (store eller små pølser)

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

Designet til at passe til kødhakkeren⁽¹⁾, dette KitchenAid pølsehorn 5KSMSSA sikrer, at du kan lave lækre hjemmelavede pølser fra bunden.

Lækre pølser på den nemme måde

Hjemmelavede kød- eller grøntsagspølser, der passer til dig. Du skal bare vælge fyld og finjustere smagene. Så enkelt er det.

Pølsehorn til lækre pølser derhjemme

Hjemmelavede pølser smager helt vidunderligt, og så styrer du tilmed, hvad der er i dem. Du bestemmer i dit køkken, og de kan være lige så sunde eller dekadente, som du kan lide – og helt uden konserveringsmidler. KitchenAids pølsehorn passer til din KitchenAid-kødhakker⁽¹⁾, så du kan fremtrylle fantastiske pølser med kraften fra din køkkenmaskine. Lav alt fra små morgenmadspølser til store italienske pølser – med kød eller som vegetariske.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-making-sausage-with-stuffer-tube-by-pushing-meat-through-the-meat-grinder-attachment

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Nogle gange skal det bare være nemt og bekvemt, og andre gange vil hellere du tilberede retterne fra bunden, så du ved præcis, hvad der er i dem. Med pølsehornet har du begge dele – alle fordelene ved hjemmelavet mad, bare nemmere og hurtigere.


KitchenAids pølsehorn er specielt designet til at fungere med vores kødhakkertilbehør(1), sælges separat, og kan lave alle slags pølser. Du skal blot sætte hakkeren og pølsehornet fast på strømfordeleren på din KitchenAid-køkkenmaskine og lade køkkenmaskinen trylle. Vælg det fyld, de krydderier og krydderurter, du kan lide, og få den fantastiske smag uden alle tilsætningsstofferne.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-frying-sausages-and-vegetables-in-a-frying-pan

Hjemmelavede pølser i forskellige størrelser

Først skal du hakke og rive med din KitchenAid-kødhakker, og så er det tid til at fylde! Du kan vælge mellem to størrelser pølser. Pølsehornsrøret på 9,5 mm er til mindre pølser, f.eks. morgenmadspølser eller chipolatas, mens det mere generøse pølsehornsrør på 19 mm er til bratwurst, kielbasa eller cumberland.


Vegetar eller pescetar? Fantastisk! Dette pølsetilbehør er bestemt ikke kun til kødspisere. Du kan også lave lækre grøntsagspølser med det. 


Imponer dine venner og familie med spændende smagskombinationer. Rødløg, peberfrugter og kylling? Krydret tofu? Lam og hvidløg? Det er op til dig. Prøv dine helt egne smagskombinationer af derhjemme, og hav en pølsefest.

Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-stuffer-tubes-in-a-dishwasher

Enkel oprydning

Når pølsen er fyldt, er oprydningen en smal sag. Alle delene i dette pølsehorn kan vaskes i opvaskemaskinen på den øverste hylde. Så nemt er det. Alt, hvad du skal gøre, er at beundre og tilberede dine frisklavede pølser.

Dick

"Lige i øjet. Nem, holdbar og ren. Gør det, det skal"

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Ansvarsfraskrivelse
  1. Kødhakker model 5KSMFGA (fremstillet af holdbart plast) og køkkenmaskine sælges separat. Ikke kompatibel med den udgåede 5FGA-kødhakker.


Hvad siger andre?