Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Andre små apparater>Blendere>Din blendergaranti> Hvis jeg flytter til et andet land eller bruger en stikadapter, er jeg så stadig dækket af garantien?

Hvis jeg flytter til et andet land eller bruger en stikadapter, er jeg så stadig dækket af garantien?

Er du flyttet til et andet land eller har købt din blender et sted, hvor der skal bruges en stikadapter? Find ud af, om du stadig er dækket af garantien ...

Din KitchenAid-produktgaranti gælder for alle lande i EMEA-området (se nedenfor). Uanset om du er flyttet, har du stadig ret til at få blenderen serviceret i overensstemmelse med garantien. Brug af en stikadapter/transformer påvirker ikke dette.

Hvad er EMEA-lande?

Lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Du kan læse vilkårene for KitchenAids garanti her

Hvad nu, hvis du flytter uden for EMEA-området?

Bemærk, at transformere/stikadaptere IKKE bør anvendes uden for EMEA-området. KitchenAids apparater bør kun anvendes i lande, der har 220 V, og du skal følge alle de sikkerhedsinstruktioner, der leveres sammen med apparatet. Apparaterne kan omdannes af certificerede servicepartnere – KitchenAid har certificerede servicepartnere i alle de lande, hvor vi officielt sælger vores produkter.

Hvis du har brug for hjælp til noget af dette, kan du kontakte vores kundeservice på følgende måde: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her – dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.