Uanset om du rører chokoladestykker i, laver muffins eller flødeost, kan du se, hvilken hastighed du skal bruge til din håndmixer, her:
Håndmixer med 5 hastigheder – Classic
Bemærk: Denne håndmixer med 5 hastigheder bør altid indstilles til den laveste hastighed, når du går i gang. Skift til højere hastigheder efter behov.
Hastighed | Tilbehør | Opgave |
---|---|---|
1 | ![]() |
Til langsom omrøring, sammenblanding og start af alle blandingsprocesser. Brug denne hastighed til at røre nødder, chokoladestykker, revet ost, løg, oliven og andre store ingredienser i. Bland mel og andre tørre ingredienser med væsker eller andre fugtige blandinger. Hjælper med at forhindre ingredienserne i at sprøjte ud over kanten. |
2 | ![]() |
Omrør dej og gelatineblandinger. Bland tunge blandinger, f.eks. småkagedej. Bland flødeost til pålæg. Mos kartofler. |
3 | ![]() |
Bland tunge flødeosteblandinger. Mos squash. |
4-5 | ![]() |
Bland smør og sukker. Bland dej til muffins, hurtige brød, kagedej og glasur. |
Tip: Piskeriset i rustfrit stål er ikke beregnet til at blande og ælte brøddej.
Ledningsfri håndmixer
Bemærk: Denne ledningsfri håndmixer starter altid ved den laveste hastighed (Hastighed 1). Skift til højere hastigheder efter behov. Hastighedskontrollen lyser op med det tilsvarende tal for hver hastighed.
Hastighed | Tilbehør | Opgave |
---|---|---|
1 | ![]() |
Til langsom omrøring, sammenblanding og start af alle blandingsprocesser. Brug denne hastighed til at røre nødder, chokoladestykker, revet ost, løg, oliven og andre store ingredienser i. Bland mel og andre tørre ingredienser med væsker eller andre fugtige blandinger. Hjælper med at forhindre, at ingredienserne sprøjter ud over kanten af skålen. |
2 | ![]() |
Bland pandekagedej. |
3 | ![]() |
Bland tunge blandinger, f.eks. småkagedej. Bland flødeost til pålæg. Omrør dej og gelatineblandinger. |
4 | ![]() |
Bland tunge flødeosteblandinger. Mos kartofler eller squash. |
5 | ![]() |
Bland dej til muffins, hurtige brød, kagedej og glasur. Bland smør og sukker. |
6 | ![]() |
Pisk flødeskum og mousser. |
7 | ![]() |
Pisk æggehvider og marengs. |
Tip: Brug dejkrogene til at blande og ælte brøddej. Turbopiskerisene er ikke designet til dette formål.
Håndmixer med 9 hastigheder – Artisan
Bemærk: Denne håndmixer med 9 hastigheder starter altid ved laveste hastighed (Hastighed 1). Skift til højere hastigheder efter behov. Hastighedskontrollen lyser op med det tilsvarende tal for hver hastighed.
Hastighed | Tilbehør | Opgave |
---|---|---|
1 | ![]() |
Til langsom omrøring, sammenblanding og start af alle blandingsprocesser. Brug denne hastighed til at røre nødder, chokoladestykker, revet ost, løg, oliven og andre store ingredienser i. |
2 | ![]() |
Bland mel og andre tørre ingredienser med væsker eller andre fugtige blandinger. Ælt gærdej (brød, pizzadej) med dejkrogene. |
3 | ![]() |
Bland flydende dejtyper som f.eks. pandekage- eller vaffeldej. |
4 | ![]() |
Sammenbland tunge blandinger, f.eks. småkage- og kiksedej. |
5 | ![]() |
Bland tyk dej, f.eks. muffin- eller kagedej. Mos kartofler eller squash. |
6 | ![]() |
Bland smør og sukker. Bland glasur. |
7 | ![]() |
Afsluttende blanding af kage- og andre dejtyper. |
8 | ![]() |
Flødeskum og mousser. Bland flydende ingredienser (milkshakes, saucer), og emulgér salatdressinger. |
9 | ![]() |
Pisk æggehvide og marengs. Bland flydende ingredienser (milkshakes, saucer), og emulgér salatdressinger. |
Tip: Brug dejkrogene til at blande og ælte brøddej. Turbopiskerisene er ikke designet til dette formål.