Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hastighed skal jeg bruge på køkkenmaskinen?

Køkkenmaskinen har hastigheder på 1-10, så du har maksimal kontrol over enhver opgave eller kreation. Find ud af, hvilken hastighed du skal bruge, her ...

Du får hastigheden til alt med en køkkenmaskine, fra langsom omrøring til hurtig piskning. Her er en guide til hastighedskontrol og de forskellige opgaver, du kan lave:

Hastighed Handling Tilbehørsdel Opgave
1 Omrøring Omrøring Til langsom omrøring, sammenblanding, mosning og start af alle blandingsprocesser. Bruges til at tilsætte mel og tørre ingredienser til dej samt til at tilsætte væsker til tørre ingredienser. Brug ikke hastighed 1 til at blande eller ælte gærdej.
2 Langsom blanding Langsom blanding til langsom blanding, mosning og hurtigere omrøring. Bruges til blanding og æltning af gærdej, tung dej og søde sager, start af mosning af kartofler eller andre grøntsager, iblanding af fedtstof i mel og blanding af tynd eller stænkende dej.
4 Blanding, piskning Blanding piskning til blanding af halvtunge dejtyper, f.eks. til småkager. Bruges til at blande sukker og fedtstof og til at tilsætte sukker til æggehvider til marengs. Medium hastighed til kageblandinger.
6 Piskning, oppiskning Piskning oppiskning til mellemhurtig piskning (oppiskning) eller sammenpiskning. Bruges til at færdiggøre blanding af kagedej, doughnutdej og anden slags dej. Høj hastighed til kageblandinger.
8 Hurtig piskning, sammenpiskning Hurtig piskning sammenpiskning til piskning af fløde, æggehvider og kogt glasur.
10 Hurtig piskning Hurtig piskning til piskning af små mængder fløde, æggehvider.

Var denne artikel nyttig?

yesno