Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskinetilbehør>Fejlfinding af dit køkkenmaskinetilbehør> Mit tilbehør passer ikke eller bliver ikke siddende i tilbehørsmuffen?

Mit tilbehør passer ikke eller bliver ikke siddende i tilbehørsmuffen?

Hvis du har købt tilbehør til køkkenmaskinen, glæder du dig helt sikkert til at komme i gang med at bruge det. Eventuelle problemer med at sætte det sikkert fast i tilbehørsmuffen kan blive løst her ...

Tilbehørsmuffen er designet til at fungere sammen med alt KitchenAid-tilbehør til køkkenmaskiner. Hvis du har problemer med at montere et produkt sikkert, kan du få gode råd til det her.

Køkkenmaskinetilbehør

Kontrollér først følgende:

  • Det er vigtigt at dobbelttjekke, at tilbehøret ikke passer til køkkenmaskinen ved at følge monteringsinstruktionerne, der følger med produktet.
  • Tilbehøret er muligvis stadig sikkert, selv om der er en lille forskel mellem fingerskruehullet (på huset) og selve skruen. Du kan se et lille mærke på huset, hvor skruen berører huset. Sørg for, at fingerskruen er strammet helt, så tilbehøret ikke kan bevæge sig.

Problemer, der potentielt kan forårsage forkert tilpasning

  • Tilbehøret sidder ikke langt nok inde i tilbehørsmuffen til at sidde sikkert fast ved hjælp af tilbehørsknappen.
  • Hakket på muffens kant er boret således, at tilbehørsknappen ikke flugter med hakket i tilbehørshuset.

Ved du ikke, hvordan man gør? Du kan finde en vejledning til, hvordan du indsætter tilbehør i tilbehørsmuffen under de tilhørende ofte stillede spørgsmål.

Hvis du stadig har et problem, skal du kontakte vores kundeservice på følgende måde: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.