Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Ledningsfri håndmixer>Min ledningsfri håndmixer oplader ikke. Hvad nu?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Min ledningsfri håndmixer oplader ikke. Hvad nu?

Den ledningsfri kollektion af apparater fra KitchenAid er designet til at give dig al den strøm, du forventer, bare uden en ledning. Hvis dit apparat ikke vil oplade, så tag et kig på vores råd ...

Vores ledningsfri kollektion indeholder en ledningsfri håndmixer, ledningsfri stavblender og ledningsfri minihakker – alle sælges separat. De bruger et genopladeligt batteri, som er designet til at fungere sammen med alle produkter i kollektionen. Litium-ion-batteriet giver dig optimal driftstid og ydeevne, og det oplades helt på blot to timer.

Den ledningsfri håndmixer er godkendt af Good Housekeeping Institute (2021) og bør fungere perfekt.

Hvorfor oplader den ikke?

Kontrollér først og fremmest, at stikket fungerer korrekt. Hvis du har en afbryderboks, skal du sørge for, at kredsløbet er lukket (og at sikringen ikke er sprunget).

Tag det roligt. Alle vores ledningsfri produkter leveres med 2 års garanti.

Hvis din oplader stadig ikke fungerer, beklager vi ulejligheden. Kontakt os på følgende måde, og vi vil med glæde løse problemet for dig:

Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno