Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvornår leveres min pakke?

Vi glæder os til, at du modtager din pakke og kan begynde at nyde dine produkter. Få alt at vide om leveringstider her...

Leveringstiden afhænger af destinationen og den forsendelsesmetode, du valgte ved betaling.

Du kan vælge mellem satserne ”standard” (billigere, men langsommere og uden nogen garanteret leveringsdato) og "ekspres" (hurtigere og med en garanteret leveringsdato). Når du bestiller online, vises de aktuelle leveringstider på produktsiderne og på betalingssiden. Disse liveopdateres og kan variere afhængigt af ferieperioder (f.eks. jul) eller salgsperioder (f.eks. Black Friday).

Status på din ordre og det forventede leveringstidspunkt kan findes under Min konto på vores hjemmeside, hvor status på din ordre opdateres regelmæssigt.

Så snart produktet forlader vores KitchenAid-lager, vi vil sende dig en opdatering via e-mail. Her vil du kunne finde forsendelsesoplysningerne om din pakke, pakkenummeret og et link til at spore pakken på afsenderens hjemmeside. På forsendelsesfirmaets hjemmeside kan du finde kontaktoplysninger på afsenderen.

Vi deler også et link i "Min konto" med sporingsoplysningerne.

Hvor bliver vores produkter sendt fra

Alle varer bliver sendt fra KitchenAids lager beliggende i Antwerpen i Belgien.

Vi sender kun via en professionel kurer. Din underskrift er påkrævet for levering. Hvis du ikke er til stede og ikke kan underskrive, kan du bede enhver, der er myndig, om at underskrive for dig. Hvis ingen kan tage imod leveringen, vil du blive bedt om at kontakte vores leveringstjeneste for at omarrangere leveringen.

Hvad hvis du ikke modtager pakken på det forventede tidspunkt?

Hvis din pakke ikke leveres til tiden, skal du give os besked ved at sende en e-mail til. Hvis ekstraordinære omstændigheder betyder, at du ikke har modtaget en vare inden for 30 dage efter e-mailen med forsendelsesbekræftelsen, har du mulighed for at annullere din ordre og anmode om fuld refundering.

Bemærk: Levering om lørdagen er kun muligt i Belgien og Frankrig. I andre lande vil leveringen finde sted fra mandag til fredag undtagen på helligdage.

Var denne artikel nyttig?

yesno