Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskinetilbehør>Hvordan rengør du pastapladevalse og pastaskærere?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan rengør du pastapladevalse og pastaskærere?

Se, hvordan du rengør pastapladevalsen og pastaskærerne til din KitchenAid-køkkenmaskine. Det er vigtigt at rengøre dem efter brug. Sådan gør du ...

Når du har glædet dig over og er færdig med at lave hjemmelavet pasta med pastapladevalsen og skærerne (5KSMMPRA) eller udelukkende med pastapladevalsen (5KSMPSA), skal du sørge for, at de er pæne og rene, før du gemmer dem væk.

Sådan bruges pastaskærerne:

BEMÆRK: Rengør ikke pastaskæreren med metalgenstande. Hoveddelene må ikke vaskes i opvaskemaskinen eller nedsænkes i vand eller andre væsker. Kun knivene kan gå i opvaskemaskinen.

  1. Sluk køkkenmaskinen (hastighed '0'), og tag stikket ud.
  2. Afmonter pastaskæreren fuldstændigt.
  3. Når pastaen er skåret, skal pastaskæreren lufttørre i en time, og derefter fjernes eventuelt indtørret dej med en rengøringsbørste. Hvis det er svært at fjerne indtørret dej, kan du prøve at banke på tilbehøret med hånden. Brug om nødvendigt en tandstikker.
  4. Efter fjernelse af al resterende indtørret dej pudses pastaskæreren med en blød, tør klud og opbevares på et tørt sted ved stuetemperatur. Pastaskærerens hoveddel må ikke komme i opvaskemaskinen.

BEMÆRK: Brug aldrig en kniv eller andre skarpe genstande til at fjerne overskydende dej. Lad ikke et viskestykke eller andre klude løbe gennem valsen for at rengøre den.

Sådan rengøres pastapladevalsen:

BEMÆRK: Rengør ikke pastapladevalsen med metalgenstande. Pastapladevalsen må ikke vaskes i opvaskemaskinen eller nedsænkes i vand eller andre væsker. Pastapladevalsen skal vaskes af i hånden.

  1. Sluk køkkenmaskinen (hastighed '0'), og tag stikket ud. how do you clean the pasta roller step 1
  2. Afmonter pastapladevalsen fuldstændigt. how do you clean the pasta roller step 2
  3. Når pastaen er skåret, skal pastapladevalsen lufttørre i en time, og derefter fjernes eventuelt indtørret dej med en rengøringsbørste. Hvis det er svært at fjerne indtørret dej, kan du prøve at banke på tilbehøret med hånden. Brug om nødvendigt en tandstikker.
    how do you clean the pasta roller step 3
  4. Efter rengøring af al resterende indtørret dej pudses pastapladevalsen med en blød, tør klud og opbevares på et tørt sted ved stuetemperatur. Vask ikke pastapladevalsen i opvaskemaskine. how do you clean the pasta roller step 4

BEMÆRK: Brug aldrig en kniv eller andre skarpe genstande til at fjerne overskydende dej. Lad ikke et viskestykke eller andre klude løbe gennem valsen for at rengøre den.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno