Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskiner>Kom godt i gang med din køkkenmaskine> Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm?

Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm?

Når du pakker din nye KitchenAid-køkkenmaskine med løftearm op, kan du se, hvordan du sætter den op, så du kan komme i gang med at skabe. Se trinnene her ...

Din køkkenmaskine er designet, så den er nem at bruge, og du hurtigt kan lære at bruge den. Se nedenfor, hvordan du gør den klar.

Sådan fastgøres skålen

 1. Kontrollér, at hastigheden er "0" (slukket), og at køkkenmaskinen ikke er sluttet til strømmen.
 2. Sæt løftearmen i nederste position.
 3. Monter skålens støtter over styrestifterne. Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm TRIN1
 4. Tryk ned på bagsiden af skålen, indtil skålens stift klikker på plads i fjederlåsen. Du bør høre den "klikke" på plads.
 5. Løft skålen, før du går i gang med at blande noget.

BEMÆRK: Det er vigtigt at trykke ned på bagsiden af skålen, indtil du hører et "klik". Hvis du ikke hører et klik, kan det være, at skålen sidder fast, men ikke er låst på plads, og piskeriset vil derfor ramme skålens sider.

Sådan løftes skålen

 1. Drej håndtaget lige opad. Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm TRIN2
 2. Skålen skal altid være i hævet, låst position, når der blandes.

Sådan sænkes skålen

 1. Drej håndtaget tilbage og ned.

Sådan fjernes skålen

 1. Kontrollér, at hastigheden er "0" (slukket), og at køkkenmaskinen ikke er sluttet til strømmen.
 2. Sæt skålens løftearm i nederste position
 3. Fjern pisker, stålpiskeriset eller dejkrogen.
 4. Tag fat i skålens håndtag, og løft styrestifterne lige op og af.

Sådan fastgøres en tilbehørsdel (pisker, stålpiskeris eller dejkrog)

 1. Kontrollér, at hastigheden er "0" (slukket), og at køkkenmaskinen ikke er sluttet til strømmen.
 2. Skub tilbehørsdelen på piskerisets aksel.
 3. Drej tilbehørsdelen mod højre, og fastgør den over stiften på akslen. Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm TRIN3

Sådan fjernes en tilbehørsdel (pisker, stålpiskeris eller dejkrog)

 1. Kontrollér, at hastigheden er "0" (slukket), og at køkkenmaskinen ikke er sluttet til strømmen.
 2. Skub piskeriset opad, og drej det til venstre.
 3. Træk piskeriset af piskerisets aksel.

Sådan kontrolleres afstanden omkring skålen (højde):

Køkkenmaskinen er fra fabrikken justeret til optimal blanding, hvor fladpiskeren netop ikke berører skålens bund. Hvis den af en eller anden grund rammer bunden af skålen eller er for langt væk fra skålen, kan du nemt korrigere afstanden.

På køkkenmaskiner med løftearm kan justeringsskruen være et af to steder. Hvis du ikke kan se den som i "A" i diagrammet, er det en lille skrue, som vist i "B". Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm TRIN4Hvordan samler og justerer du køkkenmaskinen med løftearm TRIN5 BEMÆRK: Køkkenmaskiner, der er fremstillet før 1980, har ikke justeringsskruer, og en autoriseret serviceafdeling skal derfor foretage justeringerne. Hvis det er tilfældet, bedes du sende os en e-mail ELLER [ringe til os her](tlf.: 00800 381 04026) – dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åben mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

 1. Tag stikket ud af stikkontakten, eller afbryd strømmen.
 2. Sæt løftearmen i nederste position.
 3. Fastgør fladpiskeren.
 4. Justér, så fladpiskeren lige netop er fri af skålens nederste overflade, når den er i løftet position, ved at dreje skruen (A) mod uret for at hæve skålen og med uret for at sænke skålen. Der kræves kun en lille drejning: Skruen kan kun drejes 1/4 omgang (90 grader) i enten den ene eller den anden retning. (Hele justeringsområdet er 1/2 omgang eller 180 grader). BEMÆRK: Justeringsskruen til køkkenmaskiner med vippehoved er den samme, men på modeller med løftearm skal justeringsskruen for visse modeller, der er produceret efter april 2003, roteres i den modsatte retning. Hvis du forsøger at dreje med uret, og det ikke hjælper, skal du prøve den modsatte retning.
 5. Sæt løftearmen i op-positionen for at kontrollere afstanden.
 6. Gentag om nødvendigt trin 4 og 5.

Når fladpiskeren er korrekt justeret, slår den ikke mod bunden eller siden af skålen. Hvis fladpiskeren eller trådpiskeriset er så tæt på, at de rammer bunden af skålen, kan det medføre slitage på fladpiskerens belægning eller piskerisets tråde.

Tegn på, at køkkenmaskinen skal justeres:

• Hvis piskeriset rammer siden af en skål på en køkkenmaskine med løftearm, betyder det, at skålen ikke er blevet klikket ordentligt på plads, selvom den ser ud til at være det. • Hvis der er ingredienser i bunden af skålen, der ikke er blandet med, sidder piskeriset for højt. • Hvis vippehovedet ikke låser på plads, sidder piskeriset for højt. • Hvis den hvide fladpisker rammer bunden, eller piskeriset rammer bunden, betyder det, at piskeriset sidder for lavt.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.